aurii_orelii
Fanka BB :)
pamiętam jak ja podchodziłam na luzie, jaka to ja nie jestem hoho.... a jak już było blisko o srałamPowiem Wam im bliżej histerolaparo to bardziej się sram. Dzis mi się jakies inseminacje śniły. Już mi na głowę idzie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pamiętam jak ja podchodziłam na luzie, jaka to ja nie jestem hoho.... a jak już było blisko o srałamPowiem Wam im bliżej histerolaparo to bardziej się sram. Dzis mi się jakies inseminacje śniły. Już mi na głowę idzie![]()
Pocieszyłaś mnie ...pamiętam jak ja podchodziłam na luzie, jaka to ja nie jestem hoho.... a jak już było blisko o srałam![]()
co to za apka?Udało mi się to udostępnić tak jaki pisała wcześniej @black_angel. Dzięki za informacje, że tak możnaale nie wiem czy jest jakaś różnica
![]()
ej no luz... nie jest tak źle. Ja już wczoraj zrobiłam lekki trening, jeżdżę na rowerze do pracy... a laparo miałam 3 tyg temuPocieszyłaś mnie ...![]()
No właśnie miałam forme robic na wrzesieńej no luz... nie jest tak źle. Ja już wczoraj zrobiłam lekki trening, jeżdżę na rowerze do pracy... a laparo miałam 3 tyg temu![]()
No właśnie miałam forme robic na wrzesieńA tu chuuj pojadę z grubą dupą
![]()
No bo Ty poszłaś od czapy, a ja ma dietkę tydzień przedWiesz co było najgorsze?! nie laparo... nie, nie...to że w ciągu paru godzin miałam wypić 3 litry wody, już rzygać mi się chciało wodą i po tych lekach na przeczyszczenie tak mnie piekło dupsko, że błagałam męża żeby mi wazelinę przywiózł
![]()
![]()
![]()
Ale jesteś pewna,że nie będa Cię czyścili? bo w jelitach musi być pustoNo bo Ty poszłaś od czapy, a ja ma dietkę tydzień przed![]()