Tralalala25
Fanka BB :)
ooo to tego nie widzialam jeszcze, musze nadrobicOstatnio mąż wysłał mi jak Lotek opowiadał o krążku antykoncepcyjnymSama używałam i pamiętam minę męża jak to pierwszy raz poczuł. Płakałam ze śmiechu
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ooo to tego nie widzialam jeszcze, musze nadrobicOstatnio mąż wysłał mi jak Lotek opowiadał o krążku antykoncepcyjnymSama używałam i pamiętam minę męża jak to pierwszy raz poczuł. Płakałam ze śmiechu
![]()
yhyyy.. przznaj się, że jestes tak leniwa, że zrobiłaś kopiuj >wklejPani! Ja mam taki zapierdol w robocie i nawet nie pokapowałam się, że napisałyśmy to samo![]()
Ja tak mam, ale jak jest promka to na odwrót. Potrafię ze 2 koła w koszyk wrzucić, żeby mi nikt nie wykupił a później odsyłamMi też się nagromadziła robota i to na PIĄTEK??!! a siedzę na mapach pogodowych na weekend - bo wszędzie zlewa, a miałyśmy jechać na babski wspin i przeglądam ciuszki oczywiście na promkach w necie... eh., dodaje do koszyka i nie kupuje. Też tak macie?
oo jesteś już po czy przed?Patrzę na Twój awatar i widzę plemnika wstrzykiwanego do komórki jajowej![]()
Ja dostałam od kolegi 3 cukierki, które zeżarłam do kawy a tak dawno nie jadłam słodkiego, że zaraz rzygnęej, ja na codzień jem tak zdrowo a moje sniadanie to dziś jest klasyczny wstyd. Ale jaki dobry
Nie miałam w śniadaniu nic zdrowego. Nic
Nieyhyyy.. przznaj się, że jestes tak leniwa, że zrobiłaś kopiuj >wklej![]()
Jprd a ja skasowałamDla dziewczyn które się ostatnio obraziły na Flo - wróciła możliwość wpisywania temperaturw ogóle chyba wrócili do starego layout
hmmmmm a co jadłaś?ej, ja na codzień jem tak zdrowo a moje sniadanie to dziś jest klasyczny wstyd. Ale jaki dobry
Nie miałam w śniadaniu nic zdrowego. Nic