Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Test wygląda na pozytywnyMam pytanie robiłam dzisiaj test ciążowy , czyli o spodziewanej miesiączce której jeszcze nie dostałam . I wyszły dwie takie kreski . Czy uważacie , że to może byc jednak ciąża ?
A czy myślisz żeby powtórzyć jutro jeszcze raz test , czy najlepiej poczekać te 3 dni ?Test wygląda na pozytywny
Tak , dzisiaj właśnie miałam dostac okres .ale jakoś się chyba nie zapowiada . Zrobiłam test jak tylko wstałam tylko , że wyszła za jasna .Kreska wyszła w przepisowym czasie?![]()
A jestem ciekawa czy jakbym zrobiła jutro , czy wyjdzie chociaż troszkę ciemniejsza po jednym dniu ?Tak , dzisiaj właśnie miałam dostac okres .ale jakoś się chyba nie zapowiada . Zrobiłam test jak tylko wstałam tylko , że wyszła za jasna .![]()
Ja bym powtórzyła jutro rano i jak kreska będzie to poszłabym na betęA czy myślisz żeby powtórzyć jutro jeszcze raz test , czy najlepiej poczekać te 3 dni ?
Poszłabym na twoim miejscu na badanie beta hcg z krwiTak , dzisiaj właśnie miałam dostac okres .ale jakoś się chyba nie zapowiada . Zrobiłam test jak tylko wstałam tylko , że wyszła za jasna .![]()
Możesz spróbować. Wstawię zdjęcie jak to wyglądało u mnie dzień po dniu. Jak widać nieznacznie ciemniała, ale wszystko było w porządku. Dzisiaj 20t6dA jestem ciekawa czy jakbym zrobiła jutro , czy wyjdzie chociaż troszkę ciemniejsza po jednym dniu ?