...
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej.
Jestem tu pierwszy raz i chciałam się was poradzić abyście opowiedziały jak Wy przechodziłyście ciąże.
A wiec w pod koniec stycznia dowiedziałam się że jestem w ciazy odrazu szlam do ginekologa i okazało się że jest pęcherzyk ale jeszcze bez zarodka i miałam przyjść za dwa tyg sprawdzić czy bije serduszko lecz nie doczekałam tego powniewaz dzień później dostałam krwotoku i poroniłam. Łudziłam się że to przez to że za szybko szlam go gina. Było to poronienie samoistne wiec wszystko samo się oczyściło. Po ponad miesiącu znów zaszłam w ciąże spóźnia mi się okres testy wychodzą pozytywne.
Ale tym razem chce trochę odczekać zanim pójdę do ginekologa. I teraz jedno mnie martwi ponieważ wg nie mam żadnych objawów na początku miałam...
Ja na poczatku nie mialam zadnych objawow, nawet piersi mnie nie bolaly, okres sie nie pojawil,okazalo sie ze jestem w ciazy, urodzilam zdrowa coreczke ktora za dwa tyg gdzies konczy 9 miesiecyHej.
Jestem tu pierwszy raz i chciałam się was poradzić abyście opowiedziały jak Wy przechodziłyście ciąże.
A wiec w pod koniec stycznia dowiedziałam się że jestem w ciazy odrazu szlam do ginekologa i okazało się że jest pęcherzyk ale jeszcze bez zarodka i miałam przyjść za dwa tyg sprawdzić czy bije serduszko lecz nie doczekałam tego powniewaz dzień później dostałam krwotoku i poroniłam. Łudziłam się że to przez to że za szybko szlam go gina. Było to poronienie samoistne wiec wszystko samo się oczyściło. Po ponad miesiącu znów zaszłam w ciąże spóźnia mi się okres testy wychodzą pozytywne.
Ale tym razem chce trochę odczekać zanim pójdę do ginekologa. I teraz jedno mnie martwi ponieważ wg nie mam żadnych objawów na początku miałam takie bóle jak do miesiączki i teraz są sporadyczne. I piersi bolą mnie tak mega słabo prawie wcale wg nie są nabrzmiałe itp.
I teraz moje pytanie czy któraś z was tez tak miała i mimo to urodziła zdrowe dzieciątko? Denerwuje się ponieważ ostatnio poroniłam i się stresuje tym razem że znów coś pójdzie nie tak.