reklama

Czy któraś z was tez tak miała ?

reklama
Rozwiązanie
E
Hej.
Jestem tu pierwszy raz i chciałam się was poradzić abyście opowiedziały jak Wy przechodziłyście ciąże.
A wiec w pod koniec stycznia dowiedziałam się że jestem w ciazy odrazu szlam do ginekologa i okazało się że jest pęcherzyk ale jeszcze bez zarodka i miałam przyjść za dwa tyg sprawdzić czy bije serduszko lecz nie doczekałam tego powniewaz dzień później dostałam krwotoku i poroniłam. Łudziłam się że to przez to że za szybko szlam go gina. Było to poronienie samoistne wiec wszystko samo się oczyściło. Po ponad miesiącu znów zaszłam w ciąże spóźnia mi się okres testy wychodzą pozytywne.
Ale tym razem chce trochę odczekać zanim pójdę do ginekologa. I teraz jedno mnie martwi ponieważ wg nie mam żadnych objawów na początku miałam...
Hej. Ja poroniłam w 4-5 tc, samoistnie. Ciagle skurcze jak na okres, okropny bol piersi. Po 2msc zaszłam w kolejna ciąże, teraz już 10tc i wszystko przebiega dobrze. Piersi wg nie bolą, brzuch tak samo, może czasami tylko coś lekko zaćmi a tak wszystko ok. Pamiętaj ze każda ciąża jest inna. Buziaki

U mnie jakiekolwiek objawy zaczęły się dopiero koło 8 tc też było podobnie jak u Ciebie brak zarodka itp ale nie poroniłam a na następnej wizycie była już dzidzia i serduszko obecnie 30 tc . Przed wizytą też miałam takie bóle na miesiaczke jednak zniknęły koło 5/6 tc a później zaczęły się mdłości które co jakiś czas znikały na 3 dni np a ja wariowałam bo naczytałam się że jak znikają objawy nagle to ciąża przestała się rozwijać guzik prawda u mnie było wszystko ok każda ciąża jest inna więc niczym się nie martw policz który to może być tydzień i koło 7 tc pójdź do gina.

Hej.
Jestem tu pierwszy raz i chciałam się was poradzić abyście opowiedziały jak Wy przechodziłyście ciąże.
A wiec w pod koniec stycznia dowiedziałam się że jestem w ciazy odrazu szlam do ginekologa i okazało się że jest pęcherzyk ale jeszcze bez zarodka i miałam przyjść za dwa tyg sprawdzić czy bije serduszko lecz nie doczekałam tego powniewaz dzień później dostałam krwotoku i poroniłam. Łudziłam się że to przez to że za szybko szlam go gina. Było to poronienie samoistne wiec wszystko samo się oczyściło. Po ponad miesiącu znów zaszłam w ciąże spóźnia mi się okres testy wychodzą pozytywne.
Ale tym razem chce trochę odczekać zanim pójdę do ginekologa. I teraz jedno mnie martwi ponieważ wg nie mam żadnych objawów na początku miałam takie bóle jak do miesiączki i teraz są sporadyczne. I piersi bolą mnie tak mega słabo prawie wcale wg nie są nabrzmiałe itp.
I teraz moje pytanie czy któraś z was tez tak miała i mimo to urodziła zdrowe dzieciątko? Denerwuje się ponieważ ostatnio poroniłam i się stresuje tym razem że znów coś pójdzie nie tak.
Ja na poczatku nie mialam zadnych objawow, nawet piersi mnie nie bolaly, okres sie nie pojawil,okazalo sie ze jestem w ciazy, urodzilam zdrowa coreczke ktora za dwa tyg gdzies konczy 9 miesiecy ;) ja na twoim miejscu poszlabym do gina o luteine skoro juz raz poronilas, tez poronilam samoistnie dwa cykle przed ciaza i dostalam luteine dopochwowo

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry