Hej. Czy Waszym zdaniem ten test jest pozytywny? Nie ukrywam ze troche sie stresuje i chcialabym rozwiac swoje watpliwosci. Jak patrze na niego po czasie to ta druga kreska zniknela. Nie wiem co o tym myslec, prosze o pomoc 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mialam miec w soboteJak dla mnie negatywny ale może zdjęcie tez tak zrobione ze nic nie widać . A kiedy masz mieć miesiączkę ?
Druga kreska jest w innym miejscu niż powinna więc test jest negatywny.Hej. Czy Waszym zdaniem ten test jest pozytywny? Nie ukrywam ze troche sie stresuje i chcialabym rozwiac swoje watpliwosci. Jak patrze na niego po czasie to ta druga kreska zniknela. Nie wiem co o tym myslec, prosze o pomoc![]()
Tamta poswiata jest w miejscu gdzie powinna byc 2 kreska, sprawdzilam pod swiatlo. Wg kalendarza 14 lutego byla owulacja, zmienilam diete na duzo zdrowsza dzien przed owulacja wiec moze dlatego ten okres sie przesunal. Niemniej jednak kolezanka powiedziala ze ona tu widzi 2 kreske dlatego chcialam rozwiac watpliwosciWygląda na negatywny , a bardziej uszkodzony . Ta delikatna kreska , poświata czy cokolwiek co tam widać na zdjęciu jest w złym miejscu , dla pewności możesz wykonać test innej formy . Ile dni po owulacji jesteś ?
Odczekam jeszcze 2 dni i powtorze. Dziekuje za pomocNa tym teście raczej nie ma . Test do powtórzenia moim zdaniem