Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mieszkam w niemczech tutaj nie robią bete wlasnie chyba powtórze testCoś tam widać, ale powtórz, albo zrob bete odrazu
Często spotykam się tu ze stwierdzeniem, że w Niemczech/Holandii/UK nie robią bety. Czy to oznacza, że nie można pójść do laboratorium i prywatnie zrobić takiego badania? Pytam z ciekawości, bo nie wiem, jak tam to funkcjonujeMieszkam w niemczech tutaj nie robią bete wlasnie chyba powtórze test
Koniecznie powtorz test jak macie w aptece to oczulosci 10 i koniecznie jutro z pierwszego porannego moczuTest zrobiony 3 dni przed spodziewaną ale nie wiem wlasnie czy dobrze wykonany czy tylko ja widze 2 kreske
Z tego co słyszałam to można, ale to drogo kosztuje. Kilka dziewczyn tu o tym pisało, ale może nie mam racji. I pisały głupotyCzęsto spotykam się tu ze stwierdzeniem, że w Niemczech/Holandii/UK nie robią bety. Czy to oznacza, że nie można pójść do laboratorium i prywatnie zrobić takiego badania? Pytam z ciekawości, bo nie wiem, jak tam to funkcjonuje![]()
tam nawet ciąży do 12 tygodnia nie traktują poważnieCzęsto spotykam się tu ze stwierdzeniem, że w Niemczech/Holandii/UK nie robią bety. Czy to oznacza, że nie można pójść do laboratorium i prywatnie zrobić takiego badania? Pytam z ciekawości, bo nie wiem, jak tam to funkcjonuje![]()