Witam. Ostatni okres miałam 28 grudnia cykle regularne co 28 dni. Teraz okres mi się spóźnia, dzis byłam na badaniu krwi i wyszedł mi wynik <100 mlU/ml czyli niby ciąży nie ma.... Dodam jednak że boli mnie brzuch i jajniki...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest wynik czego? Normy dla hormonu betaHCG mówią, że wynik poniżej 5 to brak ciąży. Wkleisz normy?Witam. Ostatni okres miałam 28 grudnia cykle regularne co 28 dni. Teraz okres mi się spóźnia, dzis byłam na badaniu krwi i wyszedł mi wynik <100 mlU/ml czyli niby ciąży nie ma.... Dodam jednak że boli mnie brzuch i jajniki...
To są jakieś inne normy? Poniżej 100?Nie ma sensu wklejanie norm bo wynik mówi sam za siebie. Ciąży nie ma. Jak okres nie przyjdzie to powtórz betę a jak negatywna to do lekarza.
Podejrzewam, że wkradł się tam błąd i wynik jest albo 0,1 albo 1,0. Bardziej od norm poprosiłabym o wstawienie samego wyniku.To są jakieś inne normy? Poniżej 100?
A no tak. Racja, zazwyczaj i tak dziewczyny wrzucają screen wyniku a normy są obok albo i nie.Podejrzewam, że wkradł się tam błąd i wynik jest albo 0,1 albo 1,0. Bardziej od norm poprosiłabym o wstawienie samego wyniku.