reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża?

reklama
Aaa myślałam, że jeden jest ten z 10 a drugi to ten negatywny, wybacz 🙈
Jasne, rozumiem. Poprawiłam, bo faktycznie mogłaś tak zrozumieć :) zastanawiam się tylko czy kreseczka z pierwszego porannego testu to faktycznie może być wczesna ciąża, czy jakiś felerny test :p

Ostatnio na necie dziewczyna wrzucała pozytywne testy, też chyba pink i ciąży nie było. Także te testy niestety (jak chyba wszystkie) mogą pokazać fałszywie dodatnia kreskę. Beta prawdę powie, tym bardziej, że kolejny był negatywny
Staramy się pół roku, robiłam już kilka testów pink i każdy wychodził negatywnie, dopiero dziś zobaczyłam blada kreskę :) jeżeli to wczesna ciąża, możliwe że dlatego kolejny był negatywny, stężenie bety słabe w ciągu dnia. W poniedziałek zrobię betę dla pewności :)

reklama
Staramy się pół roku, robiłam już kilka testów pink i każdy wychodził negatywnie, dopiero dziś zobaczyłam blada kreskę :) jeżeli to wczesna ciąża, możliwe że dlatego kolejny był negatywny, stężenie bety słabe w ciągu dnia. W poniedziałek zrobię betę dla pewności :)
No pewnie. Beta najlepsza. Mnie osobiście pinki też nie oszukały. Jak mega choojocien to już wiedziałam, że coś się swieci. Ale niestety już natrafiłam na "pozytywne" negatywne testy. Powodzenia ;*

Do góry