Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Hej ja farbowałam włosy tzw touchem-kremem koloryzującym bez amoniaku. Jestem w 5 mies ciązy i wszystko ok !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja musze zastosowac jakas porządną odzywke bo po ciazy strasznie mi wypadaja włosy, macie jakies typy ktore uzywalyscie i dzialaja?
Sama nie wiem czy zdecydowałabym się na farbowanie włosów w ciązy.Z jednej strony kompletnie nie wierze w żadne przesądy, że to przynosi pecha itp, poza tym nie mogę patrzeć na kobiety, które uważają, że ciąża to w pewnym sensie choroba i zabiedbują siebie totalnie - przetłuszczone włosy, straszne tycie, jakieś ciuchy po babci itp, ale z drugiej str bałabym się czy to nie zaszkodziłoby czasem dziecku i pewnie najpierw skonsultowałabym to z lekarzem)Ciąża to tylko etap w życiu w którym kobieta powinna być jeszcze bardziej zadbana niż na codzień.
Ciąża + makijaż +ładny ciuch = suuuper
)