reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości ciążowe

sylwiak
ja tez tak mialam, ale mi przeszlo
powiedzialam to pani doktor, zbadala mi szyjke, czy sie nie skraca, ale wszytsko jest w porzadku
dostalam magnez
tez sobie mozesz kupic, tyle ze czysty, bo one sa czesto z wapnem albo witaminami, a ty na pewnie jakies witaminki juz bierzesz
dziewczyny tez biora zwykla nospe

reklama
alpa dziekuje ci za rade pojde kupic ten magnez ja tez 2 tygodnie temu bylam u lekarza i powiedzial ze szyjke mam prawidlowa wiec nie wiem o co chodzi wiem ze przez te 3 dni mi strasznie brzuch urosl wiec to moze macica sie powieksza
ja raz poronilam i dlatego teraz tak panikuje

jak sie denerwujesz to idz do lekarza:tak:
ale moze cie uspokoi to, ze naprawde tak samo czulam i samo przeszlo :-)
pewnie jest jak mowisz - macica sie rozciage i dlatego czujesz

Mnie juz od dwóch dni poboluje podbrzusze, a właściwie lewy jajnik - nie wim czy mam panikować czy jest wszystko oki... do Gina idę w przyszłym tygodniu

Stysiapysia nie martw się - w ciąży rozmaite pobolewania są "normalne". Gdyby Cię mocno bolało jak najszybciej do lekarza, gdy tylko pobolewa odpoczywaj i się nie stresuj :)

Z moich "najgorszych" dolegliwości to wymienię kiepskie spanie :( Jak śpię to już śpię ale jak się obudzę do się kręcę przeokrutnie i w ogóle nie mogę w łóżku leżeć, bo mnie wszystko boli. Jak się obudzę do natychmiast muszę wstawać :(((( A szkoda bo spanie to to co tygryski lubią najbardziej :)))))

ja też mam kłucia ale w prawym jajniku, całe szczęście nie są mocne i częste, chociaż czasami jak mnie zakuje to tak jakby mnie ktoś ukłuł jakąś szpilą.
mówiłam lekarzowi i powiedział mi że to normalne a jeśli nie wytrzymuje tego bólu to mam sobie paracetamol łykać :baffled: całe szczęście wytrzymuje :-)

Dziewczynki wczoraj z przerażeniem stwierdziłam, że zaczynają mi się już robić rozstępy na piersi. Na razie na jednej w okolicy sutka. Makabra! Do tej pory smarowałam się cały czas oliwką dla dzieci bo wyczytałam że podobno skuteczna, ale wczoraj poleciałam do Rossmana i kupiłam te kremiki co nenius wcześniej opisała. Jeden na rozstępy a drugi na biust. Mam nadzieję, że jakoś to zadziała. A może takie geny mam po prostu i rozstępy nieuniknione:-(

reklama
Nie przejmuj się....ja na piersiach nie mam kawałka skóry bez rozstępów...niby się smaruję ale nawet nie wiem czy to coś pomaga...:-(

Do góry