Granula
Początkująca w BB
Hej, moja corka ma 12m (ale urodzona w 30 tc) ostanio jest jakis kryzys w zasypianiu. Umie usnac tylko przy piersi. Tylko teraz jako ze nauczyla sie wstawac to w momencie odkladania do lozeczka wystarczy ze lekko sie przebudzi to od razu probuje sie podciagac i wstawac i sie rozbudza. proces usypiania od nowa. Niekiedy to trwa z 3h od kiedy zaczne do czasu az bede mogla wyjsc z pokoju (jeszcze z miesiac temu to bylo ok 30 min).
Z checia oduczylabym ja zasypiania przy cycku, ale nie wiem jak. Nie cierpi pozycji fasolki (prostuje sie, prezy i zaczyna krzyczec) wiec nawet nie wiem jak ja ululac
Z checia odstawilabym kp, ale w 3 dni w tyg mala zostaje z tata i wtedy ma mleko modyfikowane i nie zjada go za duzo (moze 150ml przez ok 10h).
Prosze o jakies rady
Z checia oduczylabym ja zasypiania przy cycku, ale nie wiem jak. Nie cierpi pozycji fasolki (prostuje sie, prezy i zaczyna krzyczec) wiec nawet nie wiem jak ja ululac
Z checia odstawilabym kp, ale w 3 dni w tyg mala zostaje z tata i wtedy ma mleko modyfikowane i nie zjada go za duzo (moze 150ml przez ok 10h).
Prosze o jakies rady