Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam pytanie czy widać może na tym zdjęciu płeć dziecka![]()
Ja tez nie widzę tu wyrostka płciowego.Mam pytanie czy widać może na tym zdjęciu płeć dziecka![]()
W 15 tygodniu zaczynają już formować się narządy z wyrostka. Zresztą wyrostek sprawdza się w przekroju poprzecznym, a tu jest ujęcie nocnikowe. Według mnie z tego ujęcia jeszcze za wcześnie. Mogą z tego wyjść zarówno narządy chłopiece jak i żeńskie, chociaż też obstawiałabym bardziej chłopca.To ja się podepnę
Czy na tym zdjęciu widzicie wyrostek płciowy? Na prenatalnym wyszła dziewczynka a dziś ginekolog powiedział że obstawia chłopca. Nie mogę się z tym pogodzić, nawet zrobiłam test z sody
15w5d
To ja się podepnę
Czy na tym zdjęciu widzicie wyrostek płciowy? Na prenatalnym wyszła dziewczynka a dziś ginekolog powiedział że obstawia chłopca. Nie mogę się z tym pogodzić, nawet zrobiłam test z sody
15w5d
Test z sody?To ja się podepnę
15w5d
Test z sody?
Po prostu poczekaj. Tak wczesne okreslanie płci to loteria.
Powiem wam, że przepłakałam cały wczorajszy dzień pobitych rewelacjach i waszych opiniach. Nie mogę się pogodzić że będę musiała bawić się traktorami a nie lalkami. Nigdy nie chciałam dziecka a od początku ciąży mówiłam że zaakceptuje tylko dziewczynkę