Natalia1208
Fanka BB :)
Ona nic nie mówi jak zawsze, nie wspomina o kasie czy pomocy ale mówi, że serce ja boli z nerwow itp więc sugeruje, żeby dzieci się martwiły..ja tak to odbieram
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mąż powiedział, że będę miała iść do pracy... Nie chce zostawiać Małej z teściowa
Dziewczyny może to nie ładnie z mojej strony ale nie wyobrażam sobie z nią mieszkać, ciągle wtracanie się w wychowanie dziecka mnie wykończy, ona nie rozumie że robimy inaczej...np mała śpi w ciszy, jak jesteśmy u nie to halasuje tzn nie stara się być ciszej no dziecko powinno się nauczyć tak spać. Nie umiem się z nią dogadać tzn staram się być miła itp ale na dłuższą metę nie wytrzymam. Czy Wy też tak macie? Mam nadzieję, że się jakoś ułoży. Ostatecznie pójdę na weekendy dorobić albo popołudniami, żeby dawać jej kasę ale nie chce zostawiać Małej z nią
Przeraża mnie nieco Wasze podejście. Oby o Was tak w przyszłości ktoś nie pomyślał...
No różne są sytuacje życiowe. I należy sobie pomagać. Ja nie wyobrażam sobie inaczej...
Przykre to jest.
Powiem ci tak, hm ja mieszkam z teściowaDziewczyny może to nie ładnie z mojej strony ale nie wyobrażam sobie z nią mieszkać, ciągle wtracanie się w wychowanie dziecka mnie wykończy, ona nie rozumie że robimy inaczej...np mała śpi w ciszy, jak jesteśmy u nie to halasuje tzn nie stara się być ciszej no dziecko powinno się nauczyć tak spać. Nie umiem się z nią dogadać tzn staram się być miła itp ale na dłuższą metę nie wytrzymam. Czy Wy też tak macie? Mam nadzieję, że się jakoś ułoży. Ostatecznie pójdę na weekendy dorobić albo popołudniami, żeby dawać jej kasę ale nie chce zostawiać Małej z nią
A mieszkasz ze swoją teściowa?Przeraża mnie nieco Wasze podejście. Oby o Was tak w przyszłości ktoś nie pomyślał...
No różne są sytuacje życiowe. I należy sobie pomagać. Ja nie wyobrażam sobie inaczej...
Przykre to jest.