reklama

Fizjo kokon Huggles Republic

Hela1

Fanka BB :)
Hej, czy warto kupić fizjo kokon z huggles republic? Jest aktualnie promka na 280 zł z 499zl. Czy ktoś się orientuje czy to 499 to prawdziwa cena początkowa? Czy warto tyle dopłacić czy po prostu kupić zwykły kokon?

reklama
Też się zastanawiam, bo mi się wizualnie podoba 😅. Ale nie uwierzę, że 499 to realna cena, raczej chwyt marketingowy;)
Już znalazłam że ta promocja chyba trwa cały czas 😅 ale znalazłam też zamiennik na stronie baby queen i wydaje mi się że są nawet ładniejsze, i też na allegro znalazłam handmade za 150zl
No i jest jeszcze snuggle me ale on naprawdę ma cenę 500zl 😅

Aż z ciekawości zerknęłam co to jest, że aż tyle kosztuje 😱 Jako kokonu używałam swojej poduszki ciążowej. Okazała się wielofunkcyjna 🤣 Najpierw spałam z nią, później na niej karmiłam i używałam czasami jako kokonu.
Na niektóre gadżety dziecięce nie ma sensu wydawać kupy kasy 😉

Aż z ciekawości zerknęłam co to jest, że aż tyle kosztuje 😱 Jako kokonu używałam swojej poduszki ciążowej. Okazała się wielofunkcyjna 🤣 Najpierw spałam z nią, później na niej karmiłam i używałam czasami jako kokonu.
Na niektóre gadżety dziecięce nie ma sensu wydawać kupy kasy 😉
Noo wiadomo 😅 temat cały czas „na topie” to producenci też szaleją z cenami. Ja akurat nie mam żadnej poduszki ciążowej ani nie planuję kupować np dostawki a kokon chce mieć jak mała będzie gdzieś leżeć na kanapie czy w gościach 😁

Przy pierwszym dziecku też nie miałam poduszki a przy drugim uznałam że kupię i to był strzał w 10. Lepiej mi się z nią spało a i później jak widać też się przydała.

Kupilam synowi kokon. Dobrze, ze używany. Jak się raz obrócił i przytulil całą buzią do brzegu kokona, to szybko go sprzedałam.

Poza tym nie zaleca się kłaść dziecka w kokonie na tapczanach czy materacach, bo jest za miękko.

reklama
Kupilam synowi kokon. Dobrze, ze używany. Jak się raz obrócił i przytulil całą buzią do brzegu kokona, to szybko go sprzedałam.

Poza tym nie zaleca się kłaść dziecka w kokonie na tapczanach czy materacach, bo jest za miękko.
Tylko że ja wlasnie dlatego pytam o te twardsze kokony, nie takie szmaciane za 100 zł z allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry