reklama

Gęsty śluz czy kawałek czopa.

megson1996

Fanka BB :)
Dziewczyny może podpowiecie. Dzisiaj zauważyłam u siebie kawałek gęstego śluzu/wydzieliny pierwszy raz, i nie wiem czy to może byc zwykły śluz czy raczej kawałek czopa? Dodam, że jestem obecnie w 35(34+2), czy to nie byłoby za wcześnie na odchodzenie czopa? Nie mam żadnych niepokojących objawów. W poniedziałek i tak mam zamiar wybrać się do lekarza na wizytę. Przepraszam, że dodałam zdjęcie ale chciałam pokazać jak to wygląda. Jest to 1 ciąża więc nie wiem

Załączniki

• IMG_20240106_140620.jpg
    IMG_20240106_140620.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 2 387
reklama
Mi czop odchodził właśnie od 35 tygodnia ratami. Jeśli nie ma regularnych skurczy to tak się może dziać. W pierwszej ciąży, kilka godzin przed porodem odszedł mi cały z nitkami krwi.

Dziewczyny może podpowiecie. Dzisiaj zauważyłam u siebie kawałek gęstego śluzu/wydzieliny pierwszy raz, i nie wiem czy to może byc zwykły śluz czy raczej kawałek czopa? Dodam, że jestem obecnie w 35(34+2), czy to nie byłoby za wcześnie na odchodzenie czopa? Nie mam żadnych niepokojących objawów. W poniedziałek i tak mam zamiar wybrać się do lekarza na wizytę. Przepraszam, że dodałam zdjęcie ale chciałam pokazać jak to wygląda. Jest to 1 ciąża więc nie wiem
U mnie czop był galaretowaty, zbity, żółtawy, tydzień przed porodem. Wg mnie to na zdjęciu to śluz :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry