Locja
Fanka BB :)
@MamaXTrzy życzliwa ta znajoma . Potraktuj to z przymrużeniem oka. Widziałam Cię na zdjęciach i trzeba się naprawdę wysilić by się do Ciebie przyczepić!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja słyszałam że jestem taka drobna i zgrabna i wyglądam zdrowo chociaż przy 167cm ważyłam 49-50 kg.Ja na szczęście nie mialam poronien ale jeden ginekolog mi powiedział ze mam problem psychiczny i nie zajde w ciążę bo mam isc na leczenie zamknięte bo mam anoreksje. I ze moge umrzec. Naskoczylam na Niego bo w sumie trochę za ostro mnie potraktowal, ale mial racje
Ja bym nawet nie powiedziala nikomu ze brzydko wygląda, nie przeszlo by mi to przez usta, szczególnie do osoby 10 lat starszej i w ciąży. Brak słów. Maz do mnie mówi zebym tylko sie nie przejmowala co ta glupia gada i nie brala do siebie. Pewnie ze nie biorę bo liczy sie dla mnie najbardziej zdanie mojego meza, ktory codziennie mi mowie ze z kazdym dniem jestem coraz piękniejsza.I dobrze zrobił. Głupia baba. Może I będzie córeczka, może i nie dodała ci ciaza aż tak urody, albo może wg niej wygląd na anorektyka jest sexi a zdrowe ciałko feee. Głupia jak but i tyle.
Kochana, fakt że jesteś w ciąży sam z siebie daje Ci +100 do atrakcyjnościJa bym nawet nie powiedziala nikomu ze brzydko wygląda, nie przeszlo by mi to przez usta, szczególnie do osoby 10 lat starszej i w ciąży. Brak słów. Maz do mnie mówi zebym tylko sie nie przejmowala co ta glupia gada i nie brala do siebie. Pewnie ze nie biorę bo liczy sie dla mnie najbardziej zdanie mojego meza, ktory codziennie mi mowie ze z kazdym dniem jestem coraz piękniejsza.
Ja z moją historia strat i ciężka ciaza nr 1 oraz nielekkim startem tej obecnej w życiu bym na rower nie wsiadla.Czesc dziewczyny!! jestem tu nowa, trafilam wlasnie na forum I postanowilam dołączyć, dzis 15+1 przewidywany termin porodu na 3 grudnia. Dziewczyny macie juz jakies informacje odnosnie płci?? My na prenatalnych w 12 tyg dowiedzielismy sie ze na 70% dziewczynka ale moj gin w 14 tyg powiedzial ze nie potwierdzi jeszcze tego. Pierwszy maluszek I w sumie bez wiekszej roznicy ale jednak ta ciekawosc w niedziele troche nie zastanowilam sie nad tym I wsiadlam na rower pojezdzic z mezem, trasa byla lekka troche prowadzilismy ale wieczorem znajoma nastraszyla mnie ze rower w ciazy kategorycznie zabroniony, troche sie wystraszylam ale nic mnie nie bolalo nic sie nie dzialo, mam nadzieje ze wszystko zatem wporzadku. Jakie jest Wasze zdanie odnosnie tego roweru w ciazy?
Witaj mamuska z Nami[emoji7]Czesc dziewczyny!! jestem tu nowa, trafilam wlasnie na forum I postanowilam dołączyć, dzis 15+1 przewidywany termin porodu na 3 grudnia. Dziewczyny macie juz jakies informacje odnosnie płci?? My na prenatalnych w 12 tyg dowiedzielismy sie ze na 70% dziewczynka ale moj gin w 14 tyg powiedzial ze nie potwierdzi jeszcze tego. Pierwszy maluszek I w sumie bez wiekszej roznicy ale jednak ta ciekawosc w niedziele troche nie zastanowilam sie nad tym I wsiadlam na rower pojezdzic z mezem, trasa byla lekka troche prowadzilismy ale wieczorem znajoma nastraszyla mnie ze rower w ciazy kategorycznie zabroniony, troche sie wystraszylam ale nic mnie nie bolalo nic sie nie dzialo, mam nadzieje ze wszystko zatem wporzadku. Jakie jest Wasze zdanie odnosnie tego roweru w ciazy?
Ja też mogę zbrzydnąć