Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile mleka może wypić dziecko 4 tygodniowe? Synek jest na mm. Mój synek potrafi wypijać 120 ml i jeszcze czasami jest głodny. A nie wiem czy może więcej żeby nie przedobrzyc. Ile wasze dzieci piły mleka w tym wieku? Karmię go co 2-3 godziny
Mój ma dzisiaj 9t a wypija max 110 ml.Ile mleka może wypić dziecko 4 tygodniowe? Synek jest na mm. Mój synek potrafi wypijać 120 ml i jeszcze czasami jest głodny. A nie wiem czy może więcej żeby nie przedobrzyc. Ile wasze dzieci piły mleka w tym wieku? Karmię go co 2-3 godziny.
Ile potrzebuje niech je. Jak więcej jak zje to ok jeśli zostawi to pewnie mu wystarczy Mojego kuzyna tygodniowe dziecko jadło 100ml .Ile mleka może wypić dziecko 4 tygodniowe? Synek jest na mm. Mój synek potrafi wypijać 120 ml i jeszcze czasami jest głodny. A nie wiem czy może więcej żeby nie przedobrzyc. Ile wasze dzieci piły mleka w tym wieku? Karmię go co 2-3 godziny.