U
użytkowniczka 212
Gość
liczę do kiedy mogę mieć nadziejęPrzy blastce 5xx to ja bym powiedziała, że w 8dpt. Bo tak jak normalnie dajemy szansę do 12dpo no to tutaj masz 5dniowy zarodek czyli zostaje 7 dni do tych 12 i ósmego beta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
liczę do kiedy mogę mieć nadziejęPrzy blastce 5xx to ja bym powiedziała, że w 8dpt. Bo tak jak normalnie dajemy szansę do 12dpo no to tutaj masz 5dniowy zarodek czyli zostaje 7 dni do tych 12 i ósmego beta.
No ja bym liczyła do końca świąt u Ciebie.liczę do kiedy mogę mieć nadzieję![]()
w święta to zostaje tylko szukanie kreski niestetyNo ja bym liczyła do końca świąt u Ciebie.
I medicover w ramach świątecznego kuliguw święta to zostaje tylko szukanie kreski niestety
ogólnie zrobię tak, że jak będzie kreska to lece na betę zaraz po świętach, a jak nie t wtedy kiedy wskaże klinika.I medicover w ramach świątecznego kuligu
Ale tak, no maksymalnie na betę 27.12 bym liczyła
ostatnio gadałam z dziewczyną, której 6 i 7 dzień po transferze testy wyszły negatywne, a 10dpt jak miała weryfikację dla kliniki beta wyszła niecałe 70dziewczyny, a tak z ciekawości: ile dni po transferze jak beta wynosi 0 to już faktycznie nie ma na co liczyć? Tak bez kitu i robienia zbędnej nadziei.
Ja miałam betę 6dpt: 25, 44 i teraz 9 i doszłam najdalej bo dzis 12 tc
Poka cienieJutro mam 8 dzień po transferze. Testy raz wychodził mi cień a raz białe (różnych firm). Jutro planuje zrobić betę - jeśli wyjdzie 0 to dla mnie sprawa jest jasna.