spekoppar_
Fanka BB :)
Może pamiętacie. Był polecany tutaj kiedyś lekarz z Luxemedu na teleporadę, który nie robił problemu z wypisywaniem recepty czy skierowania. Nie Polak, nazwisko też nie polskie.
Któraś pamięta?
Któraś pamięta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobra, już znalazłamMoże pamiętacie. Był polecany tutaj kiedyś lekarz z Luxemedu na teleporadę, który nie robił problemu z wypisywaniem recepty czy skierowania. Nie Polak, nazwisko też nie polskie.
Któraś pamięta?
Podziel się, bo aż jestem ciekawaDobra, już znalazłam![]()
Issa TraorePodziel się, bo aż jestem ciekawa![]()
No właśnie i to jest wielki problem bo jednak dużo par jest wykluczonych z powodów logistycznych.W podkarpackim jest tylko jedna klinika biorąca udział w programie.
Polecam Izabelę Mazurkiewicz z Trójmiasta (chyba Gdansk), też mi nigdy problemów nie robiła, wystawiała tyle ile mogła.Issa Traore![]()
Gratulacje !Ja się pochwalę. Byliśmy dziś na usg.
Jest serduszko![]()
orgalutran jest najgorszy - ovitrelle jest w sumie bezbolesnyNo właśnie i to jest wielki problem bo jednak dużo par jest wykluczonych z powodów logistycznych.
Polecam Izabelę Mazurkiewicz z Trójmiasta (chyba Gdansk), też mi nigdy problemów nie robiła, wystawiała tyle ile mogła.
Gratulacje !
Ja dziś po wizycie, pęcherzyki rosną, jest ich kilkanaście, ale punkcja jednak w poniedziałek. W sobotę mam zastrzyk na pęknięcie, dziewczyny czy Ovitrelle jest bolący? Ja jestem wrażliwa na te zastrzyki, ale biorę taki Orgalutran, a po nim mam obrzęk i zaczerwienienie, jest mega nieprzyjemny.
Ja Ovi nie czułam w ogóle, nawet sprawdzałam, czy na pewno wystrzyknęłam wszystko.W sobotę mam zastrzyk na pęknięcie, dziewczyny czy Ovitrelle jest bolący? Ja jestem wrażliwa na te zastrzyki, ale biorę taki Orgalutran, a po nim mam obrzęk i zaczerwienienie, jest mega nieprzyjemny.
Nieraz jak coś odnośnie procedury uświadamiam mojemu M to patrzy na mnie zdziwiony skąd ja to wiem. No stądSzczerze to gdyby nie ta społeczność to wątpię, ze bym była w ogóle blisko ciąży. Na lekarzy to raczej słabych trafiałam![]()
Całe szczęście, mam jeszcze jeden do pekniecia - decapeptyl. Ale o nim nigdy nie słyszałam. Oba w sobotę.orgalutran jest najgorszy - ovitrelle jest w sumie bezbolesny
Też miałam fobie do zastrzyków, igieł i pobierania krwi - mi zawsze pobierali na kozetce bo mdlałam na sam widok probówki. Wiec woleli od razu mnie położyć. Zastrzyki robił mi mąż bo nie chciałam patrzeć na igłę. Potem czas ciazy i mi przeszło - teraz już normalnie idę na pobranie tylko pokazuje lepszą rękę do pobrania gdzie widać żyły żeby nie szukali.Całe szczęście, mam jeszcze jeden do pekniecia - decapeptyl. Ale o nim nigdy nie słyszałam. Oba w sobotę.
A dziś i jutro Menopur i orgalutran. I pomyśleć, że jeszcze niedawno bałam się pobierania krwi. A dziś to pobieranie to było jak ukąszenie komara, taką zaprawę dostałam z tymi zastrzykami. Nigdy bym nie pomyślała, że będę sama z własnej woli się kłuć, biorąc pod uwagę moją fobię na punkcie igieł i krwi. Nigdy nic nie wiadomo co nas w życiu spotka, a życie jest przewrotne.