reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Invimed Poznań

Kociara10996

Zaciekawiona BB
Hej

Przychodzę do was z pytaniem jak wygląda pierwsza wizyta niepłodności w klinice jak wyżej ? Jak się przygotować ?

Staramy się od lipca24, dodam że ja mam od niedawna potwierdzone PCOS, hipoglikemie reaktywna, tarczycę na granicy normy. Od tygodnia jestem na diecie z niskim Ig biorę letrox na obniżenie tsh i stosuje worek supli, a mimo to owulacji brak. Partner ma 1% morfologii plemników i zbyt duża lepkość i bierze również masę supli.

reklama
Zabierz ze sobą całą dokumentację medyczną jaką masz. Najlepiej jeśli będziecie na wizycie razem z partnerem. Ogólnie na pierwszej wizycie zbierany jest wywiad, ustalany wstępny plan działania.
Jakiego lekarza wybrałaś?
Ja ostatecznie po 6 miesiącach w Invimedzie zmieniłam klinikę, bo byłam niezadowolona. Dostałam kosmiczne dawki leków do stymulacji, które tylko pogorszyły moje wyniki badań (też mam pcos).

Hej

Przychodzę do was z pytaniem jak wygląda pierwsza wizyta niepłodności w klinice jak wyżej ? Jak się przygotować ?

Staramy się od lipca24, dodam że ja mam od niedawna potwierdzone PCOS, hipoglikemie reaktywna, tarczycę na granicy normy. Od tygodnia jestem na diecie z niskim Ig biorę letrox na obniżenie tsh i stosuje worek supli, a mimo to owulacji brak. Partner ma 1% morfologii plemników i zbyt duża lepkość i bierze również masę supli.
Pierwsza wizyta to w dużej mierze po prostu rozmowa z lekarzem :) Jeśli macie jakiś wyniki badań to oczywiście weźcie je ze sobą, lekarz będzie miał wtedy lepszy obraz waszej sytuacji. Do którego gina jesteście umówieni?

Akurat o nim słyszałam bardzo dobre opinie, wiec trzymam kciuki zeby wizyta przebiegła konkretnie. Jesli chodzi o to, jak sie przygotować, to zgadzam sie z tym, co dziewczyny wyżej pisały - najlepiej wziać wszystkie badania, jakie macie wykonane do tej pory i partnera również ze sobą. Wtedy lekarz oceni, co jeszcze trzeba zbadać i zaproponuje ewentualne rozwiązania. Badałaś AMH? Też dobrze byłoby zbadać. I kiedy partner robił ostatnie badanie nasienia?

Amh mam 16,90 parter ma wyniki ze stycznia i już był na kontroli andrologicznej również u doktora Lewandowskiego on zalecił żebyśmy przyszli razem

reklama
Do góry