Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja kompletnie się na tym nie znam, nawet suwaczka nie potrafię wstawic więc odpadamHej, wybierzmy moderatoraW ogole najlepiej, by to byly 2 osoby, tak w razie co. Tak mysle, co?
Ktora chetna? Ktora ma czas?
Moderator powinien dbać o porzadek, trzymanie sie regulaminu, usuwac zbedne watki, zakladac nowe, kontrolowac liste, byc w kontakcie z adminami. I tyle, zadna filozofia
Jestem moderatorem na starym wątku (choc juz nie udzielam sie za czesto...) i jeszcze, gdy ktoras z dziewczyn z listy dlugo sie nie odzywala pisalam zapytanie na priv czy wszystko w porzadku.
Ja bym chciała byśmy umowily sie lojalnie, że jak ktoras obrazi sie czy z jakiegokolwiek powodu po prostu przestanie miec chcec sie udzielac, to by dala komus o tym znac... Bysmy sie nie martwily.
Na poprzednim synkowym forum zniknely tak nagle 2 stale bywalczynie. Wiecie jakie mialysmy mysli? Pisalam bez odpowiedzi...
Pokazuj!!
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Mam ten sam problem. Robiłam już wszystko i nic. Jeśli Ci się uda to proszę napisz mi dokładnie instrukcjęMam pytanie techniczne.
Na kompie mam suwaczek ustawiony u widac go tam. A na telefonie nie. Glownie pisze jednak z telefonu. Czy mam na telefonie wejsc w ustawienia i wkleic sygnature i to zalatwi sprawe czy jakos inaczej?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mozecie polecić jakas ciekawa książkę ? Byłam ostatnio w Empiku ale w sumie nie mogłam sie na nic zdecydowaća teraz to najlepszy czas na poczytania czegoś fajnego bo pózniej albo nie bedzie czasu albo siły
![]()
![]()
Ok. teraz jestem spokojniejsza...na samym początku nawet nie byłam w stanie pomyśleć o kawie bo mnie odrzucało ale teraz powoli zaczynam mieć na nią smaka choć oczywiście będę piła ją z umiarem...mi sie wydaje,ze jak sie napijesz raz na jakis czas i nie takiej za mocnej to nic sie nie stanie...
jak to mówią 'Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, bo tylko dawka czyni truciznę'i ja sie z tym zgadzam...w wiekszosci przypadków
![]()
![]()