• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Laktacja

Potrzebuje porady…ostatnio po pół roku przerwy od karmienia postanowiłam wyciągnąć laktator i spróbować relaktacji…mleka już od dawna nie mam ale po kilku minutach pracy z laktatorem zaczął lecieć taki wodnisty żółty płyn a czasem robi się nawet ,, glut,,. Co to może oznaczać ? Czy jest szansa że po tym pojawi się mleko ?
Czy któraś z Was tak miała ? Będę wdzięczna za pomoc bo nie wiem czy jest sens dalej próbować

reklama
Potrzebuje porady…ostatnio po pół roku przerwy od karmienia postanowiłam wyciągnąć laktator i spróbować relaktacji…mleka już od dawna nie mam ale po kilku minutach pracy z laktatorem zaczął lecieć taki wodnisty żółty płyn a czasem robi się nawet ,, glut,,. Co to może oznaczać ? Czy jest szansa że po tym pojawi się mleko ?
Czy któraś z Was tak miała ? Będę wdzięczna za pomoc bo nie wiem czy jest sens dalej próbować
Tak, jest możliwa relaktacja nawet po pół roku, ale musiałabyś pompować po 20min co 2h regularnie jak w zegarku całą dobę. I wtedy faktycznie jest szansa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry