Witam Dziewczyny ...swietnie rozruszalo sie cos :-)..mmmm az jest co poczytac nareszcie 
Ja jakos ostatnio wogule, nie moge sie zmobilizowac by cos napisac
czytam Was ....ale ,a to nie mam czasu, a to ucze sie do egzaminu bo mam w poniedzialek o 10;00 rano 
:-(boje sie go strasznie...
a wieczorkiem jestem zmeczona, za to w ciagu dnia nie mam czasu bo poswiecam sie Blance , uczymy sie literek i cyferek ...zwierzatek i spacerek 

Blaneczka jak sie nudzi odrazu demoluje Mi dom
wchodzi do szafek w kuchni i wyciaga garki i zaczyna grac na nich 
idzie do ubikacji rozwija papier toaletowy po calym domu, wyciaga moja kosmetyczke i rozbija mi cienbie do powiek, topi w toalecie wszystko co sie da 
mowie wam normalnie szok ...musze jej organizowac czas 
tez tak Macie ??
Blaneczka juz chodzi sama , puszca sie i idzie sama jakis kawalek do lozka, czy krzeselka , czy do lozeczka doskonale sobie radzi, cudownie to wyglada jeszcze traci rownowage jak za szybko chce isc albo jak nia zachwieje
zawsze sie strasznie skupia i piekna mine robi jak chce pojsc , a jak uda jej sie to bije jej brawo chwale caluje a Ona udaje taka skromna
i zawstydza sie 
mowie Wam jaka ona jest swietna ....za raczke potrafi nawet biegac 
z dnia na dzien juz tak duzo umie
nauczyla sie tez kreic glowa na nie i mowic nie nie
nie chce siedziec w wozku wogule bo woli isc za raczke 
,i wola swiadomie mama do Mnie jak chce jesc , jak ma mokro , jak chce spac , jak chce pic
:-) jestem taka z niej dumna
noi trzyma sobie sama kubeczek w raczkach aventa niebieski sie spisuje
:-)
no to ja narazie uciekam na moj program you can dance

a musze sie wam jeszcze pochwalic ze Siostra Mojego Meza zaszla w ciaze blizniakami dwujajowymi , jest teraz w 11 tygodniu ciazy
wiec nedlugo znow bede nianczyla maluszki okruszki

Ja jakos ostatnio wogule, nie moge sie zmobilizowac by cos napisac

Blaneczka jak sie nudzi odrazu demoluje Mi dom

Blaneczka juz chodzi sama , puszca sie i idzie sama jakis kawalek do lozka, czy krzeselka , czy do lozeczka doskonale sobie radzi, cudownie to wyglada jeszcze traci rownowage jak za szybko chce isc albo jak nia zachwieje

no to ja narazie uciekam na moj program you can dance

a musze sie wam jeszcze pochwalic ze Siostra Mojego Meza zaszla w ciaze blizniakami dwujajowymi , jest teraz w 11 tygodniu ciazy