reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zajebiaszcze widoki [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Na widoki nie mam co narzekać bo na prawdę mamy pięknie o każdej porze roku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miejscowość Kęty małopolska od Krakowa jakieś 80km

Widoki genialne chociaż sam jestem z gatunku tych, co za górami nie przepadają. Ale pooglądać lubię. Jak śnieżek będzie to sypnij jakimś zdjęciem dla porównania :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Widoki genialne chociaż sam jestem z gatunku tych, co za górami nie przepadają. Ale pooglądać lubię. Jak śnieżek będzie to sypnij jakimś zdjęciem dla porównania :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Po górach to ja chodzić nie lubię ale siedzieć i sobie patrzeć na nie to jak najbardziej :) w przyszłym tyg zapowiadają u nas opady śniegu to jak coś spadnie to zrobię zdjęcie ;)

Po górach to ja chodzić nie lubię ale siedzieć i sobie patrzeć na nie to jak najbardziej :) w przyszłym tyg zapowiadają u nas opady śniegu to jak coś spadnie to zrobię zdjęcie ;)

Super [emoji173] to widze że prawie z jednej gliny ulepione jesteśmy :-) bo też wolę popatrzec a nie łazić :-) zimy też nie lubię bo ja zdecydowanie ciepłolubna jestem :-) ale zimowe krajobrazy są przepiękne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Miejscowość Kęty małopolska od Krakowa jakieś 80km

Super [emoji4] my z mężem uwielbiamy góry...niestety tylko 2 razy udało nam się być w Zakopanym ale chociaz 2 razy Giewont zaliczony [emoji4]
U mnie też widoczki podobne to akurat zdjęcie zczeszłej zimy
1511557244-abd87011815d426b-aaaaaa.jpeg

No i w tym roku szlakiem na Giewont:
1511557629-8147daf211b9f1c0-aaaaaa.jpeg

Edit: Ja za to w góry żeby chodzić to latem [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Super [emoji173] to widze że prawie z jednej gliny ulepione jesteśmy :-) bo też wolę popatrzec a nie łazić :-) zimy też nie lubię bo ja zdecydowanie ciepłolubna jestem :-) ale zimowe krajobrazy są przepiękne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

He he faktycznie podobne jesteśmy bo ja tez zimna i zimy nie lubię dla mnie 30* stopni na plusie to idealna temperatura :D wole te nasze upały niż zimnooo brrrr ale tak jak mówisz w domku popatrzeć na te góry to super sprawa ;)
A miałam sie właśnie pytać jak córeczka? Pokazałaś jej zdjęcie dzidziutka?

He he faktycznie podobne jesteśmy bo ja tez zimna i zimy nie lubię dla mnie 30* stopni na plusie to idealna temperatura :D wole te nasze upały niż zimnooo brrrr ale tak jak mówisz w domku popatrzeć na te góry to super sprawa ;)
A miałam sie właśnie pytać jak córeczka? Pokazałaś jej zdjęcie dzidziutka?

Ja też jestem za latem....zimy dla mnie mogłoby nie być albo tylko jednego dnia w wigilię [emoji4]

reklama
Super [emoji4] my z mężem uwielbiamy góry...niestety tylko 2 razy udało nam się być w Zakopanym ale chociaz 2 razy Giewont zaliczony [emoji4]
U mnie też widoczki podobne to akurat zdjęcie zczeszłej zimy
1511557244-abd87011815d426b-aaaaaa.jpeg

No i w tym roku szlakiem na Giewont:
1511557629-8147daf211b9f1c0-aaaaaa.jpeg

Edit: Ja za to w góry żeby chodzić to latem [emoji4]

Ooooo piękna zima u Ciebie [emoji7] a Ty jak można widzieć gdzie mieszkasz?
My do Zakopanego mamy jakieś 100km wiec niedaleko i w zimie bywam często ale po górach nie chodzimy bo my leniuchy jesteśmy :D na Giewoncie nigdy nie byłam ale uwielbiam na niego patrzeć z Gubałówki

Do góry