Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wczoraj wieczorem przed zaśnięciem złapałam dołka. Zaczęły mi dziwne myśli wpadać do głowy, że ja chyba zwariowałam, po co mi to wszystko, znów poród, pieluchy, wstawanie i bunty 2-latka, a teraz już mam tak dobrze z odchowanym 7 latkiem. Oczywiście rano wstałam znów szczęśliwa, że będę mieć maleństwo. To chyba hormony jednakW pierwszej ciąży też tak miałam. Zresztą ciężko mi się oswoić z tą myślą, nie byłam jeszcze u lekarza więc to mi się wydaje takie nierealne.
Dziewczyny! Mój mąż jest w pracy do 22. Przed chwilą zadzwonił i powiedział że jak wróci to mam być spakowana na tydzień i mnie gdzieś zabiera. Musiałam się pochwalićTakże mogę sie nie odzywac długo bo nie wiem jak tam będzie z internetem.
Zobacz załącznik 830482
@zaczarowanaKicia idąc za Twoim przykładem też zrobiłam potwierdzenie ciąży testem owu. W sumie to co bym z nim robiła,leżałby z rok w szafce hehe.No i wyszło tak jak mówiłaś,pierwsza krecha dużo ciemniejsza niż druga.
Ja tez z lipca, wiec moze bedzie urodzinowy prezent. Starszak z sierpnia, a Mlody z wrzesnia. Tylko tata daleko, bo ze stycznia![]()
Heh, mam podobnie. Obudzilam sie po 4 na siku i koniec spania. Wnet musze wstawac bo na badania jade, w dzien jak zombie przy dzieciakach bede [emoji23]O i pospanewstałam siku o 3:30 i od tej pory tylko przewalam się na łóżku. Mąż zaraz wybywa do pracy to zagarnę całe łóżko i kołdrę dla siebie i może jeszcze trochę odeśpię
W nocy wstaje siku około 3 razy i za każdym razem mam problem z ponownym uśnięciem. Dobrze, że w dzień nie mam żadnych obowiązków to mogę wtedy nadrobić
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)