Elodia
Fanka BB :)
Najlepiej utworzyc jakis wlasnie zamkniety wątek na takie dane. Głos rozsądku mi to podpowiada :-)Myślicie że zbyt dokładne dane? to dopiero w razie co przy zamkniętym?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najlepiej utworzyc jakis wlasnie zamkniety wątek na takie dane. Głos rozsądku mi to podpowiada :-)Myślicie że zbyt dokładne dane? to dopiero w razie co przy zamkniętym?
Super pomysł! [emoji4]Najlepiej utworzyc jakis wlasnie zamkniety wątek na takie dane. Głos rozsądku mi to podpowiada :-)
![]()
![]()
W takim zamkniętym wątku zawsze bezpieczniej :-)Super pomysł! [emoji4]
DokładnieNajlepiej utworzyc jakis wlasnie zamkniety wątek na takie dane. Głos rozsądku mi to podpowiada :-)
To jak założysz ten prywatny wątek? [emoji4]W takim zamkniętym wątku zawsze bezpieczniej :-)
![]()
![]()
Hehe napisz w tej sprawie do aniaslu bo ona takimi rzeczami się zajmuje. Juz kiedyś w podobnej sprawie do niej pisalam tzn utworzenie zamknietego watku dla stałej ekipy na staraczkach 2017 ale temat umarł śmiercią naturalną chyba. Ja tam mogę wspomóc moderacjęTo jak założysz ten prywatny wątek? [emoji4]
Powiem tak szczerze że ja się w ogóle nie znam na tych prywatnych wątkach...dziewczny może któraś z Was wie co i jak i jest chętna takie coś założyć? [emoji4]Hehe napisz w tej sprawie do aniaslu bo ona takimi rzeczami się zajmuje. Juz kiedyś w podobnej sprawie do niej pisalam tzn utworzenie zamknietego watku dla stałej ekipy na staraczkach 2017 ale temat umarł śmiercią naturalną chyba. Ja tam mogę wspomóc moderacjęale zakładasz Ty.
![]()
![]()
Ja też się własnie nie znam. Jedyne co to musialam wtedy utworzyc grupę staraczek i pozapraszac dziewczyny. I gdyby wszystkoe zaproszone przyjely zaproszenie to wtedy aniaslu utworzylaby zamknieta calkiem grupe a jak jest z wątkami to nie wiem. Mowie Ci napisz pytanie do aniaslu to Ci ona odpowie.Powiem tak szczerze że ja się w ogóle nie znam na tych prywatnych wątkach...dziewczny może któraś z Was wie co i jak i jest chętna takie coś założyć? [emoji4]