Moni17.06
Fanka BB :)
no wlasnie powinnam ,,,,A nie powinna$ mieć wlasnie teraz kolejnej @? Ponoć takie plamienie jednorazowe nawet występuje w zrowej ciąży często w dniach w ktorych powinna kolejna @ wystąpić.
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no wlasnie powinnam ,,,,A nie powinna$ mieć wlasnie teraz kolejnej @? Ponoć takie plamienie jednorazowe nawet występuje w zrowej ciąży często w dniach w ktorych powinna kolejna @ wystąpić.
![]()
![]()
Ta mała fajna dziewczynka jest, ale jak zacznie się z nudów popisywać, to okropny diabelek. Wyzywa kazdego od grubasów i głupków itp itd a nikt nie reaguje. Jak raz ja ją opieprzylam ze tak się nie zachpwuje....to mi dupe pod nos podstawila potem kopnela w kostke i z rykiem ucoekla do mamusi.Udowodniono ze dzieci mam palacych co z tego ze teraz ok jak choroby wyjda w poznoejszym ich wieku typu 30 lat i problem z nerkami .... to ze teraz ok to nic
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co Ty gadaszTa mała fajna dziewczynka jest, ale jak zacznie się z nudów popisywać, to okropny diabelek. Wyzywa kazdego od grubasów i głupków itp itd a nikt nie reaguje. Jak raz ja ją opieprzylam ze tak się nie zachpwuje....to mi dupe pod nos podstawila potem kopnela w kostke i z rykiem ucoekla do mamusi.
![]()
![]()
Nie wyobrażam sobie takiego zachowania, rozumiem, że dziecko no ale rodzice powinni reagować.

O no widzisz to obserwuj czy to sie nie utrzymuje. Ja się o twj teorii przekonam za półtora tygodnia bo kolejna @ by byla ok. 8.12 gdyby nie ciąża. Chociaż nie u każdej kobiety takie plamienie występuje ale pozwolilam sobie podczytac inne wątki i tam dzirwczyny tak mają właśnie. Ale to chyba tylko na początku.no wlasnie powinnam ,,,,
Ta mala to material na długą historię :-)Co Ty gadaszNie wyobrażam sobie takiego zachowania, rozumiem, że dziecko no ale rodzice powinni reagować.
Upatrzyłam sobie łóżeczko![]()
Daję dajęTa mala to material na długą historię :-)
Dawaj fotke łóżeczka
![]()
![]()
Póki co to taka luźna opcja, zobaczymy jak się rozwinie ja musze się wstrzymać do piątku z oglądaniem takich rzeczyDaję dajęPóki co to taka luźna opcja, zobaczymy jak się rozwinie
Mamy sypialnie błękitno szarą z dodatkami miętowymi, niebieskimi i szarymi.
Zobacz załącznik 830591
uspokoilas mnieO no widzisz to obserwuj czy to sie nie utrzymuje. Ja się o twj teorii przekonam za półtora tygodnia bo kolejna @ by byla ok. 8.12 gdyby nie ciąża. Chociaż nie u każdej kobiety takie plamienie występuje ale pozwolilam sobie podczytac inne wątki i tam dzirwczyny tak mają właśnie. Ale to chyba tylko na początku.
![]()
![]()
Piątek już niedalekoja musze się wstrzymać do piątku z oglądaniem takich rzeczya tez już mnie zaczyna korcić przeglądanie takich stron
swoja drogą łóżeczko bardzo ładne
![]()
ja znowu mam sypialnie w bieli i planuje szare dodatkiPiątek już niedalekoDziękuję :*
Ja zawsze chciałam białe łóżeczko ale teraz stwierdziłam, że dlaczego ma być takie standardowe, poza tym skoro maluch będzie przez pierwszy rok mieszkał w naszej sypialni to tym bardziej białe łóżeczko będzie dziwnie wyglądało bo mamy meble w kolorze czarny brąz.