kinga30
Fanka BB :)
Czasami delikatnie jak mocno wymiotuje i spinam brzuch, czasami, coraz częściej już czysto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czasami delikatnie jak mocno wymiotuje i spinam brzuch, czasami, coraz częściej już czysto
No to najważniejsze [emoji11] buziaki dla was [emoji4]Czasami delikatnie jak mocno wymiotuje i spinam brzuch, czasami, coraz częściej już czysto
No to super że coraz mniej. Teraz aby te najgorsze tygodnie przetrwac i nawet rzyganka ustąpią.Czasami delikatnie jak mocno wymiotuje i spinam brzuch, czasami, coraz częściej już czysto
No super wiadomośćCzasami delikatnie jak mocno wymiotuje i spinam brzuch, czasami, coraz częściej już czysto

Ja to nie pomogę bo mało co mogę przełknąć. Wczoraj jadłam parówkę na obiad i wszystko oddałam do wieczora już nie mogłam nic przełknąć tak mnie mdliłoNo super wiadomośćOby już tak zostało
Laski pomocy, nie mam weny na szybki obiad, pomocy![]()
Ryż z warzywami i jakimś sosem. Ja dzisiaj taki obiadek robię wlasnieNo super wiadomośćOby już tak zostało
Laski pomocy, nie mam weny na szybki obiad, pomocy![]()
Mój mięsożerny chłop raczej nie będzie zachwycony hahaRyż z warzywami i jakimś sosem. Ja dzisiaj taki obiadek robię wlasnie
![]()
![]()
Zawsze mozesz dorzucic piersi kurczaka albo indykaMój mięsożerny chłop raczej nie będzie zachwycony haha