olaaa7
Fanka BB :)
A jakie warzywka dajesz do ryżu i jak to przyrządzasz?Zawsze mozesz dorzucic piersi kurczaka albo indyka
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jakie warzywka dajesz do ryżu i jak to przyrządzasz?Zawsze mozesz dorzucic piersi kurczaka albo indyka
![]()
![]()
Różnie. Jak mi sie nie chce kombinowac to gotową mrożonke podsmazam albo gotuję a tak to albo gotowana marchewka z groszkiem albo brokul albo robię ratatuję i jako sos do ryzu dodaje tylko to ostatnie dosc czasochlonne jestA jakie warzywka dajesz do ryżu i jak to przyrządzasz?
No super wiadomośćOby już tak zostało
Laski pomocy, nie mam weny na szybki obiad, pomocy![]()
Niestety nie mam thermomixa, muszę sama walczyćMnie zawsze Termomix ratuje najszybciej się robi leczo przepyszne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam ratatujRóżnie. Jak mi sie nie chce kombinowac to gotową mrożonke podsmazam albo gotuję a tak to albo gotowana marchewka z groszkiem albo brokul albo robię ratatuję i jako sos do ryzu dodaje tylko to ostatnie dosc czasochlonne jest
![]()
![]()
Ja w związku z plamieniami nie miałam jeszcze zakładanej. Jeżeli wszystko będzie ok to w czwartek dostanę swojąDziewczyny ( te które mają już potwierdzone ciążę ) czy macie już założone karty ciąży? I jak wasze wyglądają ?
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też :-) kurde to juz wiem co zrobie w czwartek na obiad he he. I do tego bagietka albo ryż.Uwielbiam ratatuj![]()