Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez na AGH studiowalamjasne napewno bedzie cos fajnego ale to tak kwiecien sie pojawią sukienki
dzien dobry !! ja juz przy kawie
dzis mam energie heheh wiec w planach szarlotka jaglana na deser i musimy jechac kupic automat bo nasz padl doslownie dostal zawal ..
co do Krakowa ja go uwielbiam !! mój mąż tam studiowal na AGH potem podyplomówke robil wiec w weekendy zostawialismy marceline u rodzicow a ja z nim jezdzilamon szedl na uczelnie ja do galeriia potem razem chodzilismy po knajpkach i probowalismy jedzenia restauracja gruzińska pychaaa, mamy tez taka nasza ukochana wloską portobello wloszka ja prowadzi ,
Też mam takie nagranie.. Właśnie filmików nie można :/Udało mi się nagrać jak dzidzia kopie szkoda ze nie można tutaj wstawić filmu![]()
Strasznie szkoda ze nie możnaTeż mam takie nagranie.. Właśnie filmików nie można :/
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
O jeju ale mi narobilas ochoty na kiełbasę z ogniska jej pyszności chyba aż męża pogonie niech rozpala i mi pieczeSzkoda chętnie bym zobaczyła, mnie tez juz porządnie kopie, czuc pod reka ale jeszcze dobrze nie widac, chyba przez mój tłuszczyk na brzuchu : D,
U nas piękny dzień slonko i mrozno, dziadziuś zabrał mojego synka na kulig z siostrzencem i teraz widze przez okno że pala ognisko i pieka kiełbaski i nagle wszyscy się zjechali, każdy ma smaka na kiełbasek zima myślę że nie zapomna oo nie bo mi jezyk ucieknie do dup.. .![]()