Trzymam kciukiZaraz wchodze[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciukiZaraz wchodze[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Trzymam kciuki :**Zaraz wchodze[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Czekamy na wisci [emoji4]Zaraz wchodze[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Trzymam kciuki [emoji106]Zaraz wchodze[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
To zalezy od lekarza. Sa tacy u mnie w miescie ze za wypisanie recepty na stale leki (np. tabletki anty) kasuja nawet 30 zl.Jeśli chce tylko zaświadczenie od lekarza to myślicie że będzie kazał płacić ?
Ja to mam zgage juz od paru tygodni co jakiś czas więc wątpię żeby już w 10 tyg zaczęły rosnąćHej dziewczyny ja dzis zas bylam na zakupach zakupiłam zaś ciuszkow malutkiemu jutro mam badanie prenatalne juz sie nie moge doczekać.synus dziś juz porzadnie daje o sobie znać.i od paru dni meczy mnie okropna zgaga zaczyna sie popołudniu ale to ponoć tak zgaga męczy jak dziecku zaczynaja włoski rosnąć
Zgaga i wloski to tylko gadka naszych babć. Zgaga powiazana jest z hormonami i przesunieciem zoladka w gore.Hej dziewczyny ja dzis zas bylam na zakupach zakupiłam zaś ciuszkow malutkiemu jutro mam badanie prenatalne juz sie nie moge doczekać.synus dziś juz porzadnie daje o sobie znać.i od paru dni meczy mnie okropna zgaga zaczyna sie popołudniu ale to ponoć tak zgaga męczy jak dziecku zaczynaja włoski rosnąć
Ja w żadnej ciąży zgagi nie miałam a dzieciaki z wlosamiJa to mam zgage juz od paru tygodni co jakiś czas więc wątpię żeby już w 10 tyg zaczęły rosnąćw poprzedniej ciąży miałam od początku do końca ciąży też zgage
![]()