reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak tak, nadżerka koniecznie najpierw ;)
Ale z bliźniakami niestety szsnse marne, u mnie w rodzinie chyba nigdy nie było, nawet dalszej... Ale pomarzyć można ;)
chciałabym mieć większą rodzinę... [emoji15]
teraz mimo braku w rodzinie czesto bywaja , mojej siostrze sie zdazyly a sasiadowi ...po 40 wlasnie takze szanse sa ! Po 40 nie raz widuje az sie balam :D

reklama
Kochana moze cos sie trafi jeszcze, ale rozumiem twoja rozpacz. Ja na 45 leciu tesciow siegalam cos z lodowki a ta baba do pomocy w misce wstawila rosol i troche sie oblalam. I co poszlam.na patio i wylam ze zalalam buty rajstopy i troche sukienke,ze baba jakas nie kumata i mnie wnerwia. Moja mama i D dobre 30 minut mnie musieli uspokajac ze nic sie nie stalo. I w efekcie pojechalam do domu sie przebrac i umalowac bo wygladalam....jak dupa. Rozgladaj sie na olx codziennie wstawiaja perelki i wtedy szybko kontakt lap [emoji8]
Tylko druga kobieta w ciąży to zrozumie :) Zagladam na ten cholerny Olx kilka razy dziennie, ale wtedy akurat nie zajrzalam w porę i plułam sobie w brodę. Mam nadzieję, że coś upoluję fajnego, ja mam termin na 30 lipiec, więc się jeszcze nie pali :)

Dzien dobry!
Jaki ruch od rana na forum:)
Mnie jak zawsze obudził kot bo juz była głodna :-D

Tak tak, nadżerka koniecznie najpierw ;)
Ale z bliźniakami niestety szsnse marne, u mnie w rodzinie chyba nigdy nie było, nawet dalszej... Ale pomarzyć można ;)
chciałabym mieć większą rodzinę... [emoji15]

@_agnieszka_ my tez planujemy większa rodzine, ostatnio nawet moj partner wspomniał o 3:)
Tylko ze chyba będziemy musieli zacząć kilka miesięcy po porodzie, z tym nam ostatnio troche zeszło takze zobaczymy jak to bedzie. Ale tak jak ty bardzo ucieszyłabym sie z bliźniaków :)

Ja wczoraj znalazłam na Olx wózek w którym się zakochałam. Pierwszy raz przeglądając wózki poczulam, że to jest to i chcę go mieć. W dodatku w wyjątkowo dobrej cenie. Ogłoszenie sprzed godziny więc byłam pewna, że nic nie stanie na przeszkodzie. Dzwonię, a babka mówi, że właśnie facet po niego przyjechał. Rozlaczylam się i jak na babę w ciąży nabuzowaną hormonami przystalo w płacz, bo nie kupiłam wózka ;) Zresztą ja ostatnio mam taki czas, że cokolwiek idzie nie po mojej myśli to jak dziecko od razu płacz.
A jaki to wózek? :) płakać ludzka rzecz :D

Dzien dobry!
Jaki ruch od rana na forum:)
Mnie jak zawsze obudził kot bo juz była głodna :-D

@_agnieszka_ my tez planujemy większa rodzine, ostatnio nawet moj partner wspomniał o 3:)
Tylko ze chyba będziemy musieli zacząć kilka miesięcy po porodzie, z tym nam ostatnio troche zeszło takze zobaczymy jak to bedzie. Ale tak jak ty bardzo ucieszyłabym sie z bliźniaków :)
Nam ostatnio zeszło parę lat... [emoji15]

A co do kota - "nie ma przycisku <drzemka> na kocie domagającym się śniadania" [emoji6]

reklama
Nic nie mow....kochana. W szoku jestem. Do mycia wieczorem go wygonic nie moglam. Jest w wieku dorastania...poci sie i iiii smierdzi.hahahahahaha a teraz co kulka pod pachy. Po wf dezydorant. To jakas kase ciagle bierze do szkoly bo kupuje lubej a to.soczek a to cos. No dorasta mi chlopak.
To też się synek szybko bierze☺️

Do góry