Karla88
Fanka BB :)
Za mną winko to już od kilku tyg chodzi!! Mmmmm czerwone pyszne portugalskie uwielbiam![]()
A za mna!!!! Drinki, wino wszystko jak rasowy alkoholik na detoksie [emoji23]
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za mną winko to już od kilku tyg chodzi!! Mmmmm czerwone pyszne portugalskie uwielbiam![]()
ja za zaczynam pakowanie chyba jestesmy tylko my obie nie spakowane jeszcze a doła miałam tez ranaJa ani spanikowana ani z przeczuciem ...
Czuje doła
ja za zaczynam pakowanie chyba jestesmy tylko my obie nie spakowane jeszcze a doła miałam tez rana( a teraz jakieś dziwne przeczucia jeszcze mnie dopadły
Ja się nie spakowałam jeszcze, ale myślę o tym intensywnie ostatnioja za zaczynam pakowanie chyba jestesmy tylko my obie nie spakowane jeszcze a doła miałam tez rana( a teraz jakieś dziwne przeczucia jeszcze mnie dopadły
myślałam ze juz wszystkie spakowane tylko ja jak zwykle ostatniaJa się nie spakowałam jeszcze, ale myślę o tym intensywnie ostatnio![]()
Wbijaj do Wrocławia jak urodzimyA za mna!!!! Drinki, wino wszystko jak rasowy alkoholik na detoksie [emoji23]
Ja nie jestem spakowana ale Michał to zrobi w weekendja za zaczynam pakowanie chyba jestesmy tylko my obie nie spakowane jeszcze a doła miałam tez rana( a teraz jakieś dziwne przeczucia jeszcze mnie dopadły
Ja nie jestem spakowana ale Michał to zrobi w weekendnie panikuj
Więc się widzimy rozumiemMarika ty już prawie zameldowana w szpitalu to nie musisz mieć torby [emoji23]
Ty już jesteś jak u siebie w domu Hahah
A do wrocka mam chyba 2 godz drogi wiec wiesz
Więc się widzimy rozumiem![]()