Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jakie czopki podajesz? Zastojow nie mam.Czasami po nocy jest więcej mleka,wtedy ściągam. Z tym ssaniem jest tak kiepsko od tygodnia i widzę, że pokarmu jest mniej. Boję się żeby całkiem nie zanikl...
Moja też nie siedzi, a nie wspomnę o raczkowaniu. Nie martw się każde dziecko rozwija się w swoim tempie ;-)Mój gryzie wszystko od dawna, ale zębów ani widu ani słychu... podobnie z raczkowaniem i siedzeniem... chyba leniuszek mi się trafil...
Zaczynają się na literę V?Homeopatyczne czopki na ząbkowanie, bo pełną nazwe zaszyfruje. Wpiszesz w wyszukiwarke to wyskoczą.
Zaczynają się na literę V?
Mój nie ma zębów choć gryzie wszystko jak i ślini się niemiłosiernie. Pierwszy syn już miał w tym czasie pierwszego zęba. Tak samo nie siedzi stabilnie ani nie raczkuje. Przekreca się z brzuszka na plecy i z powrotem, jeśli leży na brzuszku to próbuje pelzac i coraz lepiej mu idzie i kręci się w kółko na macie. Ogólnie zrobił się bardzo ruchliwy podnosi się żeby usiąść jednak dużo mu brakuje do siadu więc spektakularnych umiejętności nie maMój gryzie wszystko od dawna, ale zębów ani widu ani słychu... podobnie z raczkowaniem i siedzeniem... chyba leniuszek mi się trafil...