reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Mi jeszcze nie przestaly do konca wypadac po ostatniej ciazy ;)
Za to z nogami nie mam w ogole problemu, bo uzywam lasera ipl, dzieki ktoremu wlosy na nogach juz mi praktycznie wcale nie odrastaja i miesiacami moge sie nie golic 😃
No właśnie mocno rozważam czy nie zainwestować, bo póki co dam radę się ogolić regularnie ale jak już brzuch bedzie duży… no i zrobi się ciepło. Może być ciężko 😅 jakiego modelu używasz?

reklama
No właśnie mocno rozważam czy nie zainwestować, bo póki co dam radę się ogolić regularnie ale jak już brzuch bedzie duży… no i zrobi się ciepło. Może być ciężko 😅 jakiego modelu używasz?
Uzywam to za duzo powiedziane, bo odkad mi wlosy na nogach nie rosna to przypomina mi sie o nim raz na kilka miesiecy 😅
Ale na poczatku uzywalam bardzo regularnie i jechalam nogi po dwa razy na sesje, stad taki dobry efekt pewnie.

Załączniki

• IMG_3614.png
    IMG_3614.png
    377,9 KB · Wyświetleń: 87
Mi na brodzie rosną 😬 i brwi odrastają 😪 a w ciąży można używać tego laseru? Jak chodziłam na depilacje kiedyś to ciąża była przeciwwskazaniem
Nikt nigdy zadnych badan na ciezarnych nie robil, wiec jest niezalecany w ciazy tak jak wiekszosc rzeczy ;)
Osobiscie tak czy inaczej w ciazy bym nie zaczynala z ipl bo na poczatku moze troche bolec, a po co nam taki stres w ciazy, no i skora ciezarnych jest bardziej wrazliwa, wiec moze dojsc do podraznien.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry