Sosna108
Fanka BB :)
U mnie pęcherzyk 7mm z pęcherzykiem żółtkowym![]()
Super
Ja mam 6.11 i też będzie 5+5 to mam nadzieję że też już zobaczę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie pęcherzyk 7mm z pęcherzykiem żółtkowym![]()
Dzisiaj 5+1 wg terminu transferuSuperdobrze kojarzę że u ciebie 5+5?
Ja mam 6.11 i też będzie 5+5 to mam nadzieję że też już zobaczę![]()
O jej to bardzo wcześnie widać superDzisiaj 5+1 wg terminu transferu![]()
Pęcherzyk widać już od bety 1000O jej to bardzo wcześnie widać super![]()
Tak wiem ale tutaj też widać pęcherzyk żółtkowy a czytałam że najwcześniej od 5+2 do 5+5 się pojawiaPęcherzyk widać już od bety 1000![]()
Kolejne USG mam w poniedziałek 5+5, czytałam że zarodek może się pojawić 1-2dni po YS więc mam nadzieję że będzie już widać więcejTak wiem ale tutaj też widać pęcherzyk żółtkowy a czytałam że najwcześniej od 5+2 do 5+5 się pojawia![]()
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeA ja dzisiaj na wkładce zobaczyłam śluz zabarwiony krwiąjutro mam wizytę, mam nadzieję, że to nic złego, że dostanę duphaston i będzie ok .. ale mam teraz strach w oczach i milion myśli
mierzenie temperatury ma raczej sens tylko jeśli mierzysz od samego początku cyklu, zgodnie ze wszystkimi zasadami. Teraz takie jednorazowe pomiary to raczej nic nie wniosąDziewczyny, a Mierzylyscie sobie temperaturę? Czy zawsze we wczesnej ciąży jest podwyższona trochę? Czy nie zawsze tak musi być?