amusedxxx
Moderator
Tak tak, właśnie ogarnęłam że jeszcze parę dziewczyn dołączyło po tym jak wysłałam listę.Jest szansa, żebym i ja dostała dostęp mimo, że tak późno do Was napisałam?
Dajcie proszę znać komu jeszcze brakuje dostępu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak tak, właśnie ogarnęłam że jeszcze parę dziewczyn dołączyło po tym jak wysłałam listę.Jest szansa, żebym i ja dostała dostęp mimo, że tak późno do Was napisałam?
no i pięknie, odpowiedziałaś mi zanim zadałam pytanieKilka dziewczyn dołączyło po tym jak napisałyśmy o wątek prywatny bo to było chyba z 3 tyg temu
Kto dołączył później a chce być w zamkniętym to musimy zrobić listę i wysłać do Ani by was dopisała.
To może kto by chciał dołączyć niech polubi ten post?
![]()
Ja też poproszę. Jak się przedstawiałam to nie napisalam daty porodu.. Termin 30.07Kilka dziewczyn dołączyło po tym jak napisałyśmy o wątek prywatny bo to było chyba z 3 tyg temu
Kto dołączył później a chce być w zamkniętym to musimy zrobić listę i wysłać do Ani by was dopisała.
![]()
ja też dołączyłam późniejKilka dziewczyn dołączyło po tym jak napisałyśmy o wątek prywatny bo to było chyba z 3 tyg temu
![]()
Ja też bym chciała dołączyć do wątku prywatnegoKilka dziewczyn dołączyło po tym jak napisałyśmy o wątek prywatny bo to było chyba z 3 tyg temu
![]()
Udalo sie wyslac liste do Ani?Tak tak, właśnie ogarnęłam że jeszcze parę dziewczyn dołączyło po tym jak wysłałam listę.
Dajcie proszę znać komu jeszcze brakuje dostępu@Devin wiesz może czy jako moderatorki same możemy dodawać osoby do wątku czy to nadal tylko Ania ma taką moc?
jutro zajrzę na kompie jakby co to przejrzę co tam można a czego nie można, skopiuje kalendarze itp
Cześć! jeżeli nie jest za późno, tez bym bardzo chciała dołączyć do wątku prywatnegoKilka dziewczyn dołączyło po tym jak napisałyśmy o wątek prywatny bo to było chyba z 3 tyg temu
![]()
jutro wyślęUdalo sie wyslac liste do Ani?![]()
Masz przechorowane cytomegalie, toksoplazmozę i różyczkę (pewnie byłaś szczepiona) czyli wyniki dobreHej dziewczyny. Dostałam wyniki. Nie znam się kompletnie czy może któraś coś powiedzieć na ich temat