Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do tego teściowa mi się wprosiła do południa... wczoraj wieczorem też przylazła...
Moja mama wydzwania mi od rana z jakimiś nieważnymi pierdołami i podnosi mi ciśnienie... Wszystko mnie boli, nie mogłam w nocy spać i jestem cała do dupy. Jesssu kiedy to się skończy? Żeby jeszcze chociaż mąż był w domu... to bym chociaż nie była z tym wsztystkim sama, a tak będę czekać na niego jeszcze tydzień... wrrrrDziewczyny widze ze nie tylko ja sie zle czuje,wczoraj myslalm ze juz umieram ale widac ze jeszcze zyje.Nie moglam wczoraj wieczorem juz chodzić tak mnie biorda bolały szczególnie lewe,ani ktoku ani sie schylić nic jak kaleka,poza tym jakas zmeczona,senna rozdrażniona.
chyba wszystkie miewamy ostatnio gorsze nocki.,..
Kajunia co się dzieje?
nie umiem spać
wstaję praktycznie co 45min. do kibelka, po czym wypijam prawie całą butelkę wody niegazowanej ... do tego ta zgaga ... dzisiaj bolą mnie plecy :-( i moja mama zauważyła że ciut opada mi brzuch :-( od wtorku żyję w ciągłym stresie :-( jest mi źle :-(

ide prasować.......;-(;-( nienawidzę tego robić;-( ale mam taki stos że chyba cały dzien mi zejdzie;-( ale moja mamusia przyjeżdzą może sie zlituje jak zonbaczy jaka zmęczona jestem:-)
Pisze sie kebap,bynajmniej mój Istanbul sie tak nazywa,i jest franczyzną tak zwaną czyli siecią,założoną przez Turka.;-)Ale czesto spotyka sie pisownie kebab.
anineczka, obawiam się ze mamy bliźniaków mogą mnie wyprzedzić, choć trzymam kciuki za Was Kajunia, Ladina, Motylinek i inne mamy, abyście urodziły w terminie, w każdym razie nie wcześniej niż w 36 tygodniuKurcze a Pati zostaly tylko 59 dni do rozdwojenia
Malinois jestes nastepna :-)