• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Elbra moj mały wypija na raz 90ml pije gdzies około 4-5 butelek na dobe(raczej w dzien je wypija sporadycznie w nocy jedną dostanie)No i do tego cyc.
90 na raz? :szok: :szok: :szok: women to masz malego glodomorka :-Dmojemu jak raz w nocy dalam butle to ledwo 15 ml wypil na raz, a przez cala noc niecale 50. tak to tylko cycem karmie, nie wiem ile wypija, ale pociagnie z 5 -10 min i to z malymi przerwami bo przysypia. Dzis tata probowal go karmic butla jak spalam, to nie da rady, nieche :no: a ja juz padam na pysk przez to kamrienie co 1,5 -2 godz. a nawet czesciej, ledwno co zasne a ten juz sie budzi :-(

Asix slyszalam ze bedziesz chrzcila malego, w angli czy do PL wracasz? jak w angli to ile kosztuje i jakie trzeba miec dokumenty?
tez bym chciala ochrzcic, ale ze jestem rozwodka to w PL moge zapomniec :-( wiec moze tu w angli by mi sie udalo :confused:

Ja daje Bebilon1 i mały rewelacyjnie to przyswaja nic nie ulewa ani troche.A co do jedzenia to na opkowaniu jest napisana taka dawka dla dziecka w pierwszym miesiacu zycia hihi.

Mnie strasznie zastanawiaja gazy u malego,strasznie duzo bączkow głosnych puszcza i wykręca go calego przy tym.Tez tak macie?Jakie metody stosowac aby zniwelowac te azy badz pomoc mu zeby sie tak nie meczyl/

czesc mamuski
przyszlam sie przywitac
i troche odsapnąć bo dzis mialam sprzatanie swiata w mieszkaniu
jakos sie wyspalam i postanowilam wziasc sie za moj balaganik
teraz chata az lsni,a ja jestem mega szczesliwa

niestety,zostalam wychowana przez matke-pedantke i teraz jak mam nawet maly balagan to nie cierpie wlasnego mieszkania i musze sprzatac :sorry: chore,wiem :sorry::confused2:

u nas ok

Hania przestala domagac sie noszenia na rekach,przestala wyc,jest juz spokojnym dzieciatkiem
ma swoje jazdy ale jest ich bardzo malo w porownaniu z poczatkiem :happy:

wczoraj i dzisiaj Hania dostala mleko z butli bo..moje cycki to za malo :szok:
czytam od nowa JEZYK NIEMOWLAT i wychodzi ze mamy intensywny wzrost i dlatego tak,ale zaraz to przejdzie i znowu pociagniemy na cycu :happy::happy:

no i mamy male swieto bo pierwszą tysieczna strone zaklikalysmy :-):-):-)

JOLIE NAJSZCZERSZE GRATULACJE!! WSPANIALY MIKOLAJKOWY PREZENT OTRZYMALAS :-):-):-)

reklama
Witajcie kobitki i pozwólcie, że podzielę się z Wami moją radością:-)

dnia 02.12.07r urodziła się moja córeczka Justynka!!!

jetem bardzoooo szczęśliwa:-)
pozdrawiam
ilka

obraz059fw9.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry