Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wisienka, ja tez mysle, ze z 6-cio miesiacznym maluszkiem to takie zagraniczny urlop odpada, ale jak ma juz roczek (albo jak juz chodzi) to mysle sobie, ze chyba mozna...
? W koncu taki urlop np. w Tunezji czy Egipcie moze byc rowniez w listopadzie... Tylko wlasnie nie wiem czy roczek to nie za malo na taki wypad...
![]()
ale u mnie i tak odpada bo moj pracuje przy ogrzewaniu wiec jak sie robi zimno na zewnatrz to jest najwiekszy ruch i szef mu urlopu nie da

moja mala tez juz nie lubi spac na brzuniudzieki dzieki dzieki - w imieniu marcelka :-)
sabina ty nie przepraszaj tylko po kwiatki biegnij ;-)-zartuje
szkrabik moj zasnol... chcialam znowu isc dzis na spacerek a u mnie padaI co ja bede dzis caly dzionek robic? Prasowanie czeka, ale mi sie taaaaaak bardzo niechce. A wlasnie zasnol Marcelek i probowalam go polozyc na brzuszku... porazka rozplakal sie... zrobilam po paru minutach powtorke i zonwu placz
Odpuscilam... Chyba nie lubi ta spac... a ja za to uwielbiam
Tesknilam za tym w ciazy
![]()
a ja kocham:-)
kiedys sciagalam 130 z jednej i z drugiej:-( nie wiem co sie dzieje, mala tez sie chyba nienajada bo wola co 3 godziny jesc:-( sciagam po kazdym karmieniu zeby sie tworzyl nastepny i pije hippa ale jakos nie widze poprawy:-(mam nadzieje ze jeszcze pokarm wrozi, slyszalam ze sa tzw kryzysy laktacyjne i potem przechodza???wasze dzieciaczki jak spia na plecach to tez maja nozki rozszerzone i podkurczone?
bo nie wiem czy to normalne czy powinnam sie marwtic![]()

A dzis Adas konczy 4 miesiace...jejeku jak to zlecialo:-)

Adasiu wszystkiego najlepszego !!!