Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Maciusiu, wszystkiego najslodszego z okazji 3 miesiecy![]()
.
Wszystkiego najlepszego dla Maciusia !!!!

Maciusiu, wszystkiego najlpeszego:-)
Women, ja nie daję witaminy D3 i trochę mnie wcięło. Ja daję jakąś multiwitaminę... muszę zobaczyć, bo może tam jest ta D3..... A jak nie ma, to jeszcze dzisiaj jestem w tej cholernej przychodni......
a to z nadrabianka z kilku ostatnich dni
No caly czas trzymam kciuki z tym mieszkankiem i jednoczesnie nie moge sie juz doczekac-wreszcie normalny dostep do kompa no i nie bede miala przejscia z livingu do kuchni tylko bedzie wejscie od przedpokoju wiec super no i wreszcie prysznic z wanna a nie tylko wannano ale czekam do konca m-ca to bedzie wiadomo na 100%
dzieki za odpowiedz z tym kleikiem-to bylo dla mnie bardzo wazne-a nie wiesz czy mozna go dodawac do kazdego mleka modyfikowanego??
no jeszcze niestety nieale moze wkrótce...
No wlasnie mi tez po glowie chodza takie mysli bo piersia karmie juz tylko 2 razy dzienie i to wieczorkiem i w nocyno i na dodatek tylko jedna piers sie napelnia i nie wiem co robic-w drugiej mi pokarm zaczal zanikac-zawsze bylo go mniej ale teraz nie ma prawie nic no i nie wiem juz co robic
No lilka my tez wiec dawaj,dawaj ten wynik ;-)
Dobrze ze z mala wszystko sie wyjasniloGratuluje zdanej sesji
Anulka daj znac co u ciebie i musze ci powiedziec ze fotki oskarka masz przepiekne te miny-normalnie nie moge sie napatrzec
No wlasnie ja tez mam ten mega problem bo ponad miesiac temu odstawilam wit.D3 bo jak zaczelam karmic butla i cyckiem to lekarka przepisala mi zestaw wit. w tym witamine D2 no i konsultowalam sie z kumpela(aptekara) no i powiedziala,ze lepiej to nie mieszac i podawac jedna witD no i lepiej ten zestaw bo w zimie dla dzieciaczka to bedzie lepsze, no ale ja teraz znowu mam watpliwosci:--(
Sprawdziam... w mojej multiwitamince jest wit. D3, więc kamień z serca.
Women również daje Wit D3 1 kropla dziennie.
Lekarka mówiła, że jak na butli to tym bardziej trzeba dawać zwłaszcza zimą
konkretnie to podaję Devikap (wit D3) i cebionmulti (czyli multiwitamina).To zalecania nawet ze szpitala.
A co do Wit K to nie mam jej osobno przepisanej bo jak maluszek jest na sztucznym mleku to wystarczy ta ilośc tej witaminki co jest w tym mleczku.
Spadam z małym na spacer. bede potem i poczytam dokładniej co u was
Aha mój młody po kleiku spi dużo lepiej.
Wczoraj zjadł butelkę po kąpaniu o 20,00 i spał do 6,20 rano![]()

wisienkaa1 widzisz nawet nie pamiętam kiedy się zalogowałam![]()

Dziekuje za odpowiedzi
No to juz wszystko jasne jak ktoras nie daje wit d3 to daje zastepcze witaminy lub multiwitaminy muj syn nie dostaje nic wiec dzis dojdzie do morderstwa ZABIJE PEDIATRE CHYBA bo mam juz tego dosc.W ciazy cyrki z lekarzami no i teraz znowu sie powtarza ale z synkiem noszzzzzzz kurde juz mam wscieklizne na tych lekarzy,dzis ide do przychodni wyjasnic wszystko i jak cos mi sie nie spodoba zmieniam przychodnie!!!!!!!!!!!!!!
nie tylko ty jedna jestes wsciekla, z tym ze jak pojdziesz do lekarza to Ci ja na pewno przepisze a tu niechca !!!!!!!