Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wisienka no i dobrze że olaliście znajomych...ja tez nie cierpie jak ktoś się spaźnia...wrrrrrrrr..kurcze co do kondycji to rowerek i codziennie po troszke pojeździsz:-) jak davidek będzie większy to pach do nosidełka na rowerku i jedziecie razem:-) zobaczysz jak kondycja się wyrobi:-)
dzin dybry:-)
a gdzie sie podziala sugar i pati ???????????
larvunia strasznie mi przykro...wiem co czujesz, ja rok temu stracilam najukochansza babcie....dlugo nie moglam sie z tym pogodzic.To po niej Marysia nosi imie... trzymaj sie kochana...
chyba pzrestane ogladac eurowizje
Bog zapłac za Polonie z Angli i Irlandi bo dzieki wam mielismy jedyne punkty!!!!
a tak jako jedyni bysmy skonczyli z zerowym wynikiem
my napewno w Europie lezymy??? bo wszyscy sobie po sasiedzku dawali punkty a my to chyba sasiadow nie mamy
z Norwegi nic nei psozlo na PL....buuuuu:-(

było strasznie chociaż na początku zapowiadało się super bo usnęła o 20.40 po 30minutach usypiania
i myśleliśmy nadzieję że będziemy mieli chwilę dla siebie
a to znowu się obudziła po zaledwie 20minytach i darła się ze zwiększoną siłą 1,5 godziny
moje nerwy już z deka były nadszarpnięte i jeszcze trochę a bym się poddała

koncert taki trwał aż do 3.00 
Ladina dziękujęAluska
zycze wytrwalosci z Amandzia, podstawa przy wchowywaniu dzieci to konsekwencjaTrzymam kciuki, czasami przelom przychodzi niespodziewanie z dnia na dzien
![]()
mam nadzieję że ten przełom w zasypianiu w najbliższych dniach nadejdzie

Wisienka i dobrze zrobiłaś poco czekać jak i tak nie wiadomo czy na pewno przyjdą.... tak to jest z niezapowiedzianymi gośćmimielismy miec znajomych, ale byla 15 i nie przyjechali wiec ich olalismy i pojechalismy do Dannego rodzicownie po to mam sobote zeby siedziec w domu i czekac na nieproszonych gosci ktorzy sa niepunktualni.
i tak mi popsuli plany, ale przynajmniej nie na caly dzien bo naszczescie moj facec sie mnie slucha :-):-)
zeskanowalam Davidka zdjecia te ktore robilismy u fotografa, i wieczorkiem wrzuce do galerii :-):-)
widze ze teraz swieci pustkami

dziękujęAluśka smacznegono i wytrwałości z Amandzią
![]()
oj było smaczne i dzisiaj też już zjadłam i się ruszać nie mogę

obżarstwo szkodzi

Larvuniu ogromnie mi przykro:-a ja zawieje smutnym humorkiem... umarl mi o 18.30 dziadek. Mam smutek w serduszku wiec dzis z Wami kochane nie posiedze. Buziaki i do juterka......
Sabinka gratuluję drugiego ząbkaa u nas już widać od wczoraj wieczorem 2 jedyneczki dolnewiec mam nadzieje że lada dzień nastąpi ten długo oczekiwany moment
w nocy pierwszy raz od niepamiętnych czasów Kapik budził sie często..na szczęscie nie płakał ale sie przebudzał...bolało go na pewno bo nawet nie dał mi sobie dentinoxem dziąsełek wysmarować:-( butli nie chce wogóle nic nie chce biedactwo...:-( teraz usnął...ehhh z tymi zębami....
Buziaczek dla Kacperka
:-)
Wisienka bidulko:-dzien dobry)
ja spac nie moge, bo tak sie zjaralam na tym solarium ze mnie wszystko boli,
al, alc, a.........
Danny mi wlasnie robi herbatke :-):-)

ile jeszcze zostalo dzieciaczków bez ząbka?
chyba dorianek nie jest jedyny??????