Gabson123
Fanka BB :)
Swoją drogą Marta i Maciej.. Ja prdl co za gość z tymi kulkami z papieruWszystkie fanki ślubu od pierwszego wejrzenia informuje, że dziś na Player o 21:35 wjechał bonusowy odcinek![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Swoją drogą Marta i Maciej.. Ja prdl co za gość z tymi kulkami z papieruWszystkie fanki ślubu od pierwszego wejrzenia informuje, że dziś na Player o 21:35 wjechał bonusowy odcinek![]()
ja lubię sikanie w niestandardowych miejscach. Szczczerze się obawiam, że kiedyś po pijaku nasikam kotom do kuwety w zemscie za sranie do wanny.Strasznie rozbawił mnie fakt, że dla Bolilola sikałas pod prysznicem![]()
Ale to o takie wpisy na tym wątku chodziTeraz widać, wybaczcie za spam testowyale jestem w szoku
U mnie częste jest sformułowanie trzeba przestać o tym myśleć albo właśnie może byście się postaraliJa niestety jeszcze często to słyszę![]()
Wiesz coSwoją drogą Marta i Maciej.. Ja prdl co za gość z tymi kulkami z papieru![]()
Ja tak samoja prdl widaaaaaaac! Chyba jeszcze bardziej!!! Będę jutro odświeżać forum jak głupia w oczekiwaniu na Twoja betę!
No ja wszystko rozumiem ale kurna czepiać się dziewczyny z takiego powodu jeszcze jak zna ją kilka dniWiesz comój mąż robi takie kulki z papieru jak ma katar
a ma wielkie dziurki w nosie i se tak chodzi
czasem idzie spać z tym i ja się budzę z tymi kulkami we włosach
Pozdro![]()
bez majonezu to nie życie. Nawet test to zrozumiał.Słuchajcie mąż pojechał do apteki po odbiór Fertilmana, ja se siknęłam wtedy. Biel to schowŁam do kieszeni szlafroka. Mąż wrócił, zaczęłam z nim rozmawiać o diecie, że nie może jeść majonezu słoikami itd. Postanowiłam ten test wywalić mówiąc mu, że zrobiłam i nic z tego. Spojrzałam jeszcze raz i dostrzegłam krechy. Mąż po pierwszym szoku i radości stwierdził: ufff, będę mógł jeść majonez![]()
ja tez na tym pierwszym widzę!Dziewczyny jesuuuu, jprdl.
Przed chwilą zrobiłam jeszcze dla pewności. 23 dc. Duch, cień cienia...sama nie wiem.