• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Wprowadziłam dane do apki Premom, tj. data ostatniej @, temperatura, seks, testy owu zaciągnęły się same. I premom pokazuje owu na 6.11. Czyli tak jak Flo 😃 czyli co.... kto się myli? Bylam pewna, ze owu bylo wczoraj 😀
Screenshot_20221103-122016_Premom.jpg

No jak dla mnie ten wykres nie rokuje jakoś super, ale też wg wykresu jesteś jakieś 9 dpo więc jest jeszcze czas.
Facelle nie wierzę wcale więc zrobiłabym pinka o wszystko byłoby jasne. Ale ja z tych co lubią od razu wiedzieć bo im dłużej się zastanawiam czy to cień czy nie tym bardziej mi wali na łeb 😂
Pinki w drodze, jutro będzie, jesli fabryczna jutro pink bielą potwierdzi, zrobię jak przyjdzie.

Melduję okres jakby to kogoś interesowało 😂 Jeszcze tylko jeden! 😝
zainteresował mnie twój opis starań o trzecie dziecko pod postem i wyniki badań, a masz ich całkiem spoooro. Mam dzieci z podobnych roczników co ty i też syn i córka. Dużo biochemów masz za sobą. Ja mam jeden wyłapany, więc rozumiem jak to jest... Trzymam kciuki, że po grudniowej operacji Ci się uda!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry