Króliczek2610
Fanka BB :)
bo aktualnie pauzuję, jestem na tabletkach i czekam na operację w grudniu
Aaa sorki ale wyresetowałam swój mózg i kompletnie już nie kojarzę co u której słychać
Więc 2023 rok jest Twój
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo aktualnie pauzuję, jestem na tabletkach i czekam na operację w grudniu
większość badań zlecone właśnie po poronieniach i wszystkie wyszły ok. Mam też za sobą wizytę u Paśnika (immunolog), który też zlecił do zrobienia 3 badania, ale kazał je zrobić, gdyby jednak po operacji historia z poronieniem się powtórzyła, a pod koniec maja jeszcze wizyta w poradni genetycznejzainteresował mnie twój opis starań o trzecie dziecko pod postem i wyniki badań, a masz ich całkiem spoooro. Mam dzieci z podobnych roczników co ty i też syn i córka. Dużo biochemów masz za sobą. Ja mam jeden wyłapany, więc rozumiem jak to jest... Trzymam kciuki, że po grudniowej operacji Ci się uda!
Brałam przez 3 miesiące, ale bez monitoringu i muszę teraz doprowadzić się do ładu.Tak naprawdę od pół roku to podejrzewamy, ale do pół roku stwierdzili, że po antykoncepcji dajmy sobie czasu, byłam kilka razy na usg w różnych okresach i zazwyczaj największy pęcherzyk wykapany był 11
, progesteron nie miałam badanego nigdy, mam wrażenie, że i tak dotychczas patrzyli dopiero zaczęła się starać to luz i w sumie dopiero teraz normalnie traktują. Nie umie też trafić na jakiegoś dobrego Gino mam wrażenie, dopiero ten coś więcej powiedział, jakiś plan
.
Widzę, że w wizycie mam wpisane, że w planach ,,clostilbegyt" któraś to brała może?
oby, bo jeszcze nie wiem ile będę musiała pauzować po operacjiAaa sorki ale wyresetowałam swój mózg i kompletnie już nie kojarzę co u której słychać
Więc 2023 rok jest Twój![]()
oby, bo jeszcze nie wiem ile będę musiała pauzować po operacji![]()
Ja byłam na becie przy okazji bo robiłam hormony i to był błąd, robiłam badania w sobotę i tak strasznie się niecierpliwiłam do poniedziałku, i brak ciąży oczywiście. Gina powiedziała, ze nie potrzebnie to robiłam i dopiero po pozytywnym teście jest większy sens robić, ja akurat byłam przy okazji, ale no, wiesz jednak czeka się z 1 dzień w tygodniu na wyniki nie 3-5 minut jak test i taka nadzieja, która potem opada. Ale moze bardziej doświadczone dziewczyny się wypowiedzą co i jakMam do was pytanie,używam tej aplikacji flo,jutro chce iść na krew zobaczyć czy mogę być w ciazy i tak mam wizytę wiec hcg chce zrobić przy okazji,czy lekarz już by miał możliwość zobaczenia czy coś wyszło czy nie ?
ale znaleźli ci jakąś przyczynę tych poronień? te zrosty po cc to przez to?większość badań zlecone właśnie po poronieniach i wszystkie wyszły ok. Mam też za sobą wizytę u Paśnika (immunolog), który też zlecił do zrobienia 3 badania, ale kazał je zrobić, gdyby jednak po operacji historia z poronieniem się powtórzyła, a pod koniec maja jeszcze wizyta w poradni genetycznejMój lekarz się w tańcu nie pierdzieli i od razu kazał działać na kilka frontów
![]()
to nie zrosty, a nisza (pusta przestrzeń gdzie dobrze blizna się nie zrosła) i najprawdopodobniej to jest przyczyną, stąd operacja i naprawaale znaleźli ci jakąś przyczynę tych poronień? te zrosty po cc to przez to?
Ja podobnie niedługo 43 i jak je osiągnę to też kończymy starania. Trzymam za nas kciukiwłaśnie skończyłam 43