Ceonis
Fanka BB :)
też tak przeczytałam!Przeczytałam... Kawę z łyżeczkowaniem macicyczy to są efekty uboczne encortonu?
![]()
skróty w różnych miejscach czytam tak: dc- oczywiście zawsze jest to dzień cyklu, dpo- dzień po owulacji, itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
też tak przeczytałam!Przeczytałam... Kawę z łyżeczkowaniem macicyczy to są efekty uboczne encortonu?
![]()
też tak przeczytałam!
skróty w różnych miejscach czytam tak: dc- oczywiście zawsze jest to dzień cyklu, dpo- dzień po owulacji, itd.![]()
też tak przeczytałam!
skróty w różnych miejscach czytam tak: dc- oczywiście zawsze jest to dzień cyklu, dpo- dzień po owulacji, itd.![]()
No co wy dziewczynyCzyli łyżeczka macy to skrót od łyżeczkowania macicy![]()
Ja raz napisałam o swoich osobistych odczuciach, a dostałam odpowiedź w stylu że "kazdy żyje jak chce i nie można oceniać"jest w Tobie tyle żalu i zazdrości, ze aż przykro się to czyta. Co Ci do tego, ze ona sobie odpoczywa? Co Ci do tego, ze teściowa nad nią skacze? Masakra, ja mam lichą bratową, ale broń boze przed taką jak Ty jestes
![]()
Też tak to widzę.
Zwykle omijam te posty albo udaję, że nie widzę, ale no fajnie by było, jakby kreski były wolne od takiego obgadywania.
Ja nawet nie wpadłabym na pomysł, żeby pić kawę z macą. Dla mnie czas kiedy piję kawę jest relaksem, nie chce sobie tego psuć obrzydliwą macą. Skonczylam na jednym opakowaniu i wystarczy ;pej ja bardzo lubię smak kawy z macątylko wkurza mnie, że robi się z niej taki glut (dodaję też cynamon). Wam też się robi glut z tej macy czy coś robię nie tak?
![]()
Jezuu Ciebie nie było A był tu taki legendarny wątek o katarzeMamy z @Ceonis poowulacyjne zaćmienie mózgumoże dobrze jak tak oglupiejemy to nam się macice nie zorientują, że są w ciąży.
Jeszcze trochę i rozwojowo cofniemy się do "w drugim dniu okresu puściłam głośniejszego bąka niz zawsze i już wiedziałam, że to udany cykl" i zajdziemy w ciążę z zaskoczenia, później będziemy pierdzielić, że odpuscilysmy i zaszłyśmy
Tak to jest plan dla nas!