olka11135
Fanka BB :)
@olka11135 w ogóle teraz przez Twój wykres gra mi w głowie taka kościelna pieśń:....
"Wieeeeee leeee jest seeeeeerc, które czekają, na..."
Kto zna??![]()
Ja nie bo się boję kościołów jak diabeł święconej wody
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@olka11135 w ogóle teraz przez Twój wykres gra mi w głowie taka kościelna pieśń:....
"Wieeeeee leeee jest seeeeeerc, które czekają, na..."
Kto zna??![]()
każdy kto mnie trochę zna z tego forum wie, jak reaguję na teksty "wyluzuj", "odpuść" . O tak:A i wkurzają mnie tez te komentarze ludzi, wyluzuj się. No ja już się luzowalam i na wakacjach się staraliśmy i na spontanie po winie i jakoś nic z tego nie wyszło![]()
Kurde, ale zajrzałam teraz w słowa i tam jest wątek napełniania nasieniem... Więc może coś z tego będzieJa nie bo się boję kościołów jak diabeł święconej wody![]()
Nie wiem skąd u niektórych przeświadczenie, że jak sie starasz o dziecko, to nie masz życia poza staraniami. I ze w ogóle mechaniczny seks z zegarkiem w ręku xD ja jakoś sobie żyję z moim mężem, bzykamy się z radością, trenuję pole dance, jeżdżę na wakacje, zmieniłam prace. I co? i góvvno. Wsadźcie sobie te swoje rady w dupsko xDA i wkurzają mnie tez te komentarze ludzi, wyluzuj się. No ja już się luzowalam i na wakacjach się staraliśmy i na spontanie po winie i jakoś nic z tego nie wyszło![]()
Uwielbiam jak piszesz, że się bzykasz z radościąNie wiem skąd u niektórych przeświadczenie, że jak sie starasz o dziecko, to nie masz życia poza staraniami. I ze w ogóle mechaniczny seks z zegarkiem w ręku xD ja jakoś sobie żyję z moim mężem, bzykamy się z radością, trenuję pole dance, jeżdżę na wakacje, zmieniłam prace. I co? i góvvno. Wsadźcie sobie te swoje rady w dupsko xD
Tak mi się przypomniało, że kiedyś się bzykamy bzykami i na chwilę wyłączyli prąd i po chwili włączyli i roomba "charging" xD przeszkodziła nam w bzykaniu i jeszcze powiedziała "ładowanie"! otóż to właśnie miało miejsce!Uwielbiam jak piszesz, że się bzykasz z radościąja w sumie nie wiem czy się wówczas uśmiecham czy jaką mam minę
![]()
![]()
Tak to u mnie 2 dc. Dziękuję Ci bardzo za info. No nic w związku z tym, że szału nie ma z niczym, a czas ucieka to mąż powiedział, że nie czekamy na nic tylko działamy w każdym cyklu a może się udaWybacz kochana, że nie skomentowałam. AMH 0,75 marzeniem nie jest no ale też nic nie przekreśla. Z tych wyników powyżej to bym się przyjrzała stosunkowi LH i FSH, chociaż terż dramatu nie ma. Te badania to początek cyklu nie? Estradiol mały to pewnie początek
cóż za wspaniałe wieści!! Trzymam wszystkie kciuki!!Nie spodziewałam się po tylu latach znajomości, że po takich słowach mnie przeprosi....Trzonem! Jednak nadal w grze! Dziękuję za wsparcie![]()
Chłopak chciał odpuszczenia aż doszło do spuszczeniaNie spodziewałam się po tylu latach znajomości, że po takich słowach mnie przeprosi....Trzonem! Jednak nadal w grze! Dziękuję za wsparcie![]()