NattNatt
Fanka BB :)
Mi lekarz na karcie rysuje serduszka i mówi, że tu mamy się przytulać chcesz namiar?Luzik, jakbyś pisała, że się przytulałaś lub serduszkowałaś to by mi serce krwawiło![]()
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi lekarz na karcie rysuje serduszka i mówi, że tu mamy się przytulać chcesz namiar?Luzik, jakbyś pisała, że się przytulałaś lub serduszkowałaś to by mi serce krwawiło![]()
widziałam w wątku o in vitro dziś rano, gratulacjeRano z wrażenia zapomniałam dodać tutaj na kreseczki ku pokrzepieniu sercTestowanie miało być 14 ale nie wytrzymałam
6 dpt, jest pierwsza w życiu druga kreska i beta 30, 40
![]()
gratulacjeRano z wrażenia zapomniałam dodać tutaj na kreseczki ku pokrzepieniu sercTestowanie miało być 14 ale nie wytrzymałam
6 dpt, jest pierwsza w życiu druga kreska i beta 30, 40
![]()
Jak lekarz jakoś dla zartu tak mówi.. nie wiem. Ale ja nienawidzę takiego infantylizowania seksu. Ile my mamy lat, żeby się serduszkować i zafasolkowywać?Mi lekarz na karcie rysuje serduszka i mówi, że tu mamy się przytulać polecić Ci go?![]()
w sumie co innego miał narysowaćMi lekarz na karcie rysuje serduszka i mówi, że tu mamy się przytulać polecić Ci go?![]()
Raz. Dzisiaj kreska wyszła dość ciemna ale jaśniejsza niż wczoraj. Natomiast mogłam za dużo wypić, więc jeszcze raz powtórzę za jakąś godzinę.A robiłaś testy raz dziennie, czy więcej? Ja jak jestem coraz bliżej owu to robię dwa razy dziennie, bo potrafi skoczyć tak naprawdę w ciągu kilku godzin. Wcześniej robiłam raz dziennie i raz mi się zdarzyło w sumie przegapić pik przez to
Nie. Tylko monitoring usg + hormonyA robiłaś wtedy testy owulacyjne?