Figazmakieem
Fanka BB :)
Ja tak szczerze myślałam, że jest Nas jeszcze mniej 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypomnę jeszcze popołudniu i jak się nikt nie zgłosi to jutro rano załatwię tą grupęJa tak szczerze myślałam, że jest Nas jeszcze mniej![]()
Ja mam dzisiaj po południu. To moja pierwsza wizytaCześć u mnie dzisiaj może być czasem mam odruch wymiotny ale nie jest źleładna pogoda więc i humor lepszy. Spać to i mi się chce ale w dzień mam problem żeby usnąć. Ktoś ma w tym tyg wizytę?
Popros lekarza o receptę na xonvea, ja bez tego bym się z toalety nie ruszała .. wkoncu zaczynam jeść dzięki temuTak biorę cały czas witaminy i na mdłości tylko takie leki bez recepty. Z jedzeniem zauważyłam, że mam tak samo, mało, a często działa. Wtedy dopiero jest znośnie, ale jak tylko raz zrobię za długą przerwę to mnie męczy. Dzięki.![]()
Ja na całe szczęście nie wymiotuje, czasem mam mdłości albo jak mi jakiś zapach nie podpasuje to momentalnie niedobrze mi się robiA powiedzcie mi jesteście czułe na zapachy? Ja muszę ugotować jakis obiad, otworzyłam lodówkę i![]()