reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Lunaa09

Fanka BB :)
Cześć! Zapraszam wszystkie mamusie z terminem na listopad😊

Fajnie jak napiszecie parę słów o sobie, kiedy już powstanie wątek prywatny to poznamy się lepiej 😊

Czekam na Was, mam nadzieję, że stworzymy fajna grupę do dzielenia się smutkami, troskami, mdłosciami 🤪

Terminy porodu:
1.11
2.11
3.11
4.11 @Lunaa09 @Annko
5.11 @Paulina^ @Mikimka @lilly_2
6.11 @Onaaa1989
7.11 @Magdalena0120
8.11
9.11
10.11 @MamaKonwalia
11.11 @Wu_M_Pe
12.11 @PaniR
13.11
14.11 @Dodulina20
15.11 @martyna.27 @Figazmakieem
16.11 @Truskawka0105 @Agne.szka
17.11
18.11
19.11 @Hiacyntka @Kwiatkowa14 @małopolskapani
20.11
21.11
22.11
23.11
24.11
25.11
26.11
27.11
28.11 @Dwarazymama
29.11
30.11

Ostatnia edycja:
reklama
Powiem wam że mój się przejął bardzo tym porodem chyba nie spodziewał się. Ale jestem mu wdzięczna że mogłam go za rękę trzymać nie spanikował trzymał mi głowę wyżej i dzielnie mi pomagał w trakcie parcia i pępowinę przeciął tak jak mówił 🥹 myślałam że to dla niego za dużo ale jakoś podobał heh. Ale emocje są takie że nie wiadomo jak człowiek zareaguje. Mimo wszystko warto było 🥰

Powiem wam że mój się przejął bardzo tym porodem chyba nie spodziewał się. Ale jestem mu wdzięczna że mogłam go za rękę trzymać nie spanikował trzymał mi głowę wyżej i dzielnie mi pomagał w trakcie parcia i pępowinę przeciął tak jak mówił 🥹 myślałam że to dla niego za dużo ale jakoś podobał heh. Ale emocje są takie że nie wiadomo jak człowiek zareaguje. Mimo wszystko warto było 🥰
O a to chyba pomyłka 😁

Powodzenia dla listopadówek 2025 od listopadówki 24! 💛 niech listopad będzie dla was najpiękniejszym miesiącem 😁
Ja też z sentymentem patrzę na ten miesiąc ;).
Mój pierworodny (prawie 11 latek) jest właśnie z listopada. I zmienił moje życie 180 ° do przodu :).
Dzięki 😁 ja też już mam core z listopada, najlepsza przyjaciolka 😍

reklama
Do góry